Quantcast

Klaipėdoje „Aro“ pareigūno vairuotas automobilis partrenkė per perėją ėjusią moterį

Penktadienį ryte vienoje Klaipėdos pėsčiųjų perėjoje automobilis partrenkė pėsčiąją. Tamsiuoju metų laiku tokios eismo nelaimės yra didžiausia uostamiesčio bėda.

Eismo nelaimė įvyko 8.06 val. Tilžės gatvėje. Lietuvos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnas vairavo automobilį „Škoda Roomster“. Vairuotojas partrenkė pėsčiąją.

Pirminiais duomenimis, 51 metų moteris ėjo per šviesoforu nereguliuojamą pėsčiųjų perėją. Nukentėjusioji pateko į ligoninę, apie jos patirtus sužalojimus nepranešama.

Arietis eismo įvykio metu buvo neuniformuotas, tuo metu jis nedirbo.

Penktadienio rytas Klaipėdoje buvo lietingas, buvo nelabai prašvitę, pėsčioji galėjo būti blogai matoma.

Pareigūnai pataria nepasikliauti gatvių apšvietimu ir šaltuoju metų laiku dėvėti atšvaitus.

Klaipėdoje daugiausiai pėsčiųjų nukenčia ar net žūsta būtent pėsčiųjų perėjose.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTpartrenkė moterįAro pareigūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
VISIEMS VAIRUOTOJAMS! Kiekvienais metais turetumet is naujo priduoti kelių eismo taisykles, o tai pamirštat kad prieš perėja ir šviesoforą reikia sumažinti greitį ir praleisti pėsčiąjį! Savo šeimos narius traiškykit ir savo vaikus per perėjas einančius! Mudi*los bausti reikia tokius vairuotojus kaip reikiant sodinti i kalejima arba finansiškai 10 tūkstantinem baudom bausti tuomet iškart vairavimo taisykles prisimintų. BAUSTI REIKIA!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Tai gal reikia paziureti is pradziu kad nevaziotu masinos ir tada eiti per kelia, o ne lysti po masinom tipo "as gi teisus, nes einu per pereja" ir galvot kad sustos praleist, nes kaip parodo praktika gali ir nesustot. Paciam visada reik pasisaugoti. Jei palauktu praleistu visas masinas ir tada eitu per kelia nebutu jokiu problemu. Asmeniskai kai vaikstau pesciom visada taip darau.

ciacia

ciacia portretas
tikiuosi, kad visi komentatoriai palaikė/dalyvavo šeimų marše...
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių