Quantcast

Įkliūti su kvaišalais nesitikėjo: vienam jų atnešė į areštinę, kitas – bandė atsikratyti ligoninėje

Kanapės vis dažniau klaipėdiečiams sukelia problemų. Jų turėtojai policininkams įkliūna neįtikinamiausiose situacijose.

Antradienį prieš vidurdienį 27 metų mergina areštinėje laikomam savo artimajam atnešė drabužius. Tokie siuntiniai dar leidžiami. Policijos pareigūnai paprastai labai atidžiai apžiūri perduodamus daiktus. Ir šį kartą jie apčiupinėjo visas perduodamų rūbų kišenes.

Vyro megztinio kišenėje jie aptiko kažką panašaus į kanapes. Ar tai tikrai kvaišalai, dar turės atsakyti ekspertai.

Apklausiama mergina tikino neįtarusi, kad kišenėje galėjo būti kanapių ir neigė tyčia norėjusi į areštinę perduoti kvaišalų.

Nepaisant to, policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą, jei paaiškės, kad mergina žinojo apie kanapes, jai gresia nemenki nemalonumai, gal net didesni nei jos artimajam, kuris areštinėje atsidūrė už svetimo turto sugadinimą.

Tos pačios dienos vakare policininkai tramdė namiškius skriaudusį vyrą. Jis atrodė apsvaigęs, todėl policininkai jį nugabeno į ligoninę.

Ligoninės priimamajame teko palaukti. Policijos pareigūnai pastebėjo, kad sulaikytas 23 metų vaikinas iš striukės rankovės išsitraukė maišelį su kažkokia žalia medžiaga ir padėjo jį ant palangės, taip bandydamas atsikratyti įkalčio.

Policijos pareigūnai užfiksavo įtariamojo girtumą, prietaisas parodė 1,28 prom. Vaikinas uždarytas į areštinę, pradėtas tyrimas dėl narkotinių medžiagų disponavimo neturint tikslo jų parduoti. Ko gero, bus tęsiamas tyrimas ir dėl smurto namuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių