Quantcast

Klaipėdoje apvogė dvi atvykėles

Nemalonius įspūdžius po apsilankymo Klaipėdoje į tėvynę išsiveš dar keli mūsų mieste nuo nusikaltėlių nukentėję užsieniečiai. Pirmadienį į Klaipėdos policiją kreipėsi vokietė ir rusė.

34 metų Vokietijos pilietė uostamiestyje buvo išsinuomojusi automobilį "Toyota Avensis". Šeštadienį ji šiame automobilyje neberado salone paliktos savo banko kreditinės kortelės ir kameros lęšio, verto 200 eurų.

Vėliau paaiškėjo, kad vagis bandė iš nukentėjusiosios banko sąskaitos paimti ir 600 eurų.

Tos pačios dienos popietę grįžusi į būstą Taikos prospekte, kur laikinai apsistojo, Rusijos pilietė suprato, kad lankydamasi prekybos centre prarado piniginę su 400 eurų.

Be to, pavogtoje piniginėje buvo ir jos banko kortelė.

Abiem atvejais įtariamuosius nustatyti nebus lengva.

Tiesa, šiek tiek informacijos abi bylas tiriantys pareigūnai gaus iš bankų, mat bankomatų kameros fiksuoja klientų atvaizdus.

Vagystės vis dar yra dažniausi nusikaltimai mūsų šalyje.

Pareigūnai paprastai pataria laikytis tam tikrų nesudėtingų saugumo taisyklių. Viena jų – nelaikyti toje pačioje piniginėje grynųjų ir banko kortelių.

Piniginėje patariama turėti tik nedidelę grynųjų sumą, o didesnius pinigus slėpti vidinėse rūbų kišenėse ar vagims neprieinamuose rankinių skyriuose.

Viena pagrindinių taisyklių – jokiu būdu nelaikyti piniginėje lapelio su banko kortelės pin kodu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zenonas

zenonas portretas
Klaipėdos miesto apylinkės teisme dirba teisėja-nusikaltėlė V>Olcvikienė, jos bendras antstolis A.Seleznivoas ir kita jų šutvė. Svečių epizodas reikalaujantis darbo. Mano viskas per nusikaltėlišką teisėsaugą. Viskas įteisinta, neištrinsit. Teisėją, antstolių vadinu nusikaltėliais, o kur žiūri valstybė? Ginkite, teiskite mane. Mano tel. 8 662 33770.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių