Quantcast

Klaipėdietį nubaudė už karantino nesilaikymą

  • Teksto dydis:

Penktadienį, įsigaliojus Administracinių nusižengimų kodekso pakeitimams, leidžiantiems karantino ir ekstremaliosios padėties metu policijos pareigūnams surašyti protokolus, Klaipėdoje nubaustas pirmas asmuo, nesilaikęs karantino reikalavimų.

Penktadienį, sunerimę vieno daugiabučio Tiltų g. gyventojai, Klaipėdos policijai pranešė apie saviizoliacijos nesilaikantį kaimyną.

Esą, nors pastarajam nėra nustatytas koronavirusas, visgi grįžęs iš užsienio jis privalėjo izoliuotis, tačiau vis išvykdavo iš namų.

Aptikę vyrą ne namuose, pareigūnai surašė jam protokolą. Kadangi asmuo lig šiol nebaustas, jam skirta pusė minimalios baudos – 250 eurų.

Policija primena, jog grįžus iš bet kurios užsienio valstybės 14 dienų izoliacija yra privaloma visiems.

Visuomenės informavimo grupės (VIG) vadovas Giedrius Surplys pranešė, kad penktadienį už saviizoliacijos pažeidimus buvo nubausti 26 asmenys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marijus

Marijus  portretas
Turiu laikytis karantino nors testas yra neigemas. Negaliu net nupjauti zoles sodyboja budamas vienas ir t.t kai sergantys lietuvaiciai vaiksto laisvai po parduotuves. Didesnio apsurdo nesu girdejas Lietuva kai visada Geda

Blinda

Blinda portretas
Čia kaip iš čepolino už viska baudžia ,uždarikit tokius 14paru ir viskas bet vistek galvoja apie pinigus

X

X portretas
Visu pirma turi laikytis karantino farai opaskui baust kitus
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių