Quantcast

Klaipėdietė pranešė apie užpuolimą laiptinėje: tikino, kad buvo smaugiama

Uostamiesčio pareigūnai aiškinasi apiplėšimo namo laiptinėje aplinkybes. Moteris pasiskundė naktį buvusi apiplėšta savo namo laiptinėje.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai, šeštadienį, 2.25 val. į policiją kreipėsi 40-metė moteris ir pranešė ką tik buvusi užpulta laiptinėje. Pasak jos pareiškimo, nusikaltimas įvykdytas apie 2 val. nakties.

Moteris teigė, kad Naujakiemio gatvės daugiabučiame name ją užpuolė du nepažįstami vyrai. Nukentėjusioji tikino buvusi smaugiama. Užpuolikai atėmė jos rankinę, kurioje buvo apie 70 eurų.

Pareigūnams nepavyko pagauti užpuolikų.

Policininkai ikiteisminio tyrimo nepradėjo, jie dar turi laiko patikslinti duomenis ir patikslinti įvykio aplinkybes ir surinkti daugiau duomenų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lauriui

Lauriui portretas
Viskas būtų gerai jeigu dabartiniais lakais nebūtų šantažisčių ir apgavikių be sąžinės

Lauris

Lauris portretas
Oi jūs debilai debilai stribai kokių jums domenų reike jei moteris buvo smaugema ir apiplėšta

Ciocia

Ciocia portretas
Mačiau tokia situacija kai prie stovinčio prie savo mašinos jaunuolio pripuolė pro šalį ėjusi boba. Matyt nepatiko jai kad jis didelis gražus ir gerai apsirengęs. Pradėjo rėkt kad jis banditas kad jis nuolat ją muša, kad ją prieš kelias dienas vos neišprievartavo..tikras apsurdas kai matai nebiedną jauną gražų žmogų ir apysenę į girtuoklę panašią baidyklę:D) Paskui pagriebus akmenį metė į mašiną. Tuoj pat dėl to riksmo (buvo prie Akropolio) prisistatė policija. Ir jeigu ne liudininkai tai tam vaikinui būt liūdnai baigesi. Taigi pas ,,mentus" pirmas refleksas palaikyt moteris kurios rėkia kad jas puola skriaudžia ir pan. Taip ir čia. Labai agresyviai griebė vaikiną. ***Vėliau išaiškėjo kad ta boba su psichine negalia ( kai policija pareikalavo parodė pažymėjimą)
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių