Quantcast

Klaipėdietė policijai pranešė apie pernai pavogtus 20 tūkst. eurų

Uostamiesčio policininkus nustebino klaipėdietės skundas, kurį ji parašė praėjus daugiau nei pusmečiui po to, kai pastebėjo prieš ją įvykdytą nusikaltimą.

Paskutinės lapkričio dienos popietę Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams pranešta, kad 66-erių klaipėdietė, gyvenanti Žūklės gatvėje, pasigedo namuose laikytos įspūdingos eurų sumos.

Savo pareiškime moteris dėstė, kad dar šių metų gegužės mėnesį savo namo antrajame aukšte ji pasigedo santaupų – rūbų spintoje laikytų 20 tūkst. eurų.

Ilgiau nei pusmetį pareiškėja nesikreipė į policiją esą dėl prastos sveikatos.

Svarstydama, kada galėjo būti įvykdyta vagystė, ji prisiminė, kad maždaug prieš metus, pernai gruodžio mėnesį, buvo išvykusi, todėl spėja, kad tai buvo nusikaltimo laikas.

Pradėję vagystės tyrimą miesto policijos komisariato pareigūnai dar ketina tikslinti įvykio aplinkybes.

Pasak policininkų, pavėluotas pranešimas apie galimą nusikaltimą nėra naujiena, tačiau toks ilgas delsimas stebina ir policijos pareigūnus.

Būna, kai paaiškėja, kad pareiškėjas pamiršo, kur pasidėjo santaupas ir mano, jog buvo apvogtas. Ne kartą tyrėjams teko nutraukti tyrimą išsiaiškinus, kad policijos pagalbos paprašęs žmogus tiesiog nebepamena ar negeba adekvačiai vertinti situacijos.

Dažniausiai apie nusikaltimą pranešę žmonės sako tiesą, o gyvenimo aplinkybės jiems sutrukdo laiku pranešti apie vagystę. Tyrimas paprastai pradedamas bendraujant su nukentėjusio asmens artimaisiais ir kaimynais. Tikėtina, kad netrukus paaiškės ir vagystės Žūklės gatvėje aplinkybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kugelis

Kugelis portretas
Gal pamiršo, kad atidavė "policininkui" patikrinti, ar geri pinigai, arba "daktarui" už padarytą avariją anūko, kurio netgi neturi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių