Quantcast

Klaipėdiečius pabudino degantis visureigis

Pirmadienio naktį uostamiestyje, Dragūnų kvartale sudegė automobilis. Nuo gaisro nukentėjo ir greta stovėjęs automobilis. 

Pirmadienio naktį uostamiestyje, Dragūnų kvartale sudegė automobilis. Nuo gaisro nukentėjo ir greta stovėjęs automobilis.

Paryčiais šio kvartalo gyventojus pabudino ugniagesių automobilių sirenų, liepsnos liežuviai ir sujudimas 14-ojo namo kieme.

Apie degantį automobilį pranešta 3.45 val. Kai atvyko ugniagesiai, visureigio priekis degė atvira liepsna. Buvo kilęs pavojus ir kitiems šalia stovintiems automobiliams.

„Volvo XC 70“ sudegė nepataisomai. Išdegė variklio skyrius, apdegė visas priekis, bamperis, priekinės padangos, todėl žmonės girdėjo sprogimo garsus. Deformavosi kėbulas, įskilo priekinis stiklas.

Nuo ugnies nukentėjo ir greta stovėjęs automobilis „Volvo S60“. Apsilydė plastmasinė jo apdaila, šoninis veidrodėlis, apdegė dažai.

Pirmadienį ugniagesiai dar negalėjo pasakyti, nuo ko kilo gaisras. 

Kvartalo gyventojai suskubo apie nakties įvykį nuotraukomis dalintis socialiniame tinklapyje „Facebook“. Viena kaimynių tikino iškart po pasigirdusio sprogimo per langą mačiusi į miško pusę nubėgantį juodai apsirengusį vaikiną su gobtuvu ant galvos. Todėl imta spėlioti, kad automobilis galėjo būti padegtas.

Kvartalo gyventojai svarsto galimybę įsirengti vaizdo stebėjimo kameras, kad gyvenimas čia taptų saugesnis. Gali būti, kad nakties įvykiai paskatins Dragūnų kvartale gyvenančius klaipėdiečius aktyviau rūpintis pačių bei savo turto saugumu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O gal

O gal portretas
Ar niekas nepagalvojo kad galėjo užsidegti paprasčiausiai techniškai netvarkingas automobilis. Užsidegė priekyje greičiausiai po kapotu. Taip atrodo iš nuotraukos.

Anonimas

Anonimas portretas
Pykcio isikunijimas...

Domas

Domas portretas
Poetiskas straipsniukas. Gaisrininkai atvyko be sirenu. Gesino greitai ir efektyviai. Kaimynai pries atvykstant gaisrininkams bande gesint automobiliniais gesintuvais...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių