Quantcast

Klaipėdiečio garaže rasta 130 tūkst. eurų vertės kokaino

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities policija klaipėdiečio garaže rado daugiau nei kilogramą kokaino, jo vertė juodojoje rinkoje gali siekit 130 tūkst. eurų.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (KPONTV) pareigūnai su įkalčiais sulaikė asmenį, įtariamą neteisėtu disponavimu labai dideliu narkotinių (psichotropinių) medžiagų kiekiu.

Uostamiesčio policija antradienį pranešė, jog ikiteisminis tyrimas pradėtas, gavus informacijos apie kvaišalus, įtariama, platinusį 27 metų Klaipėdos miesto gyventoją.

Vienoje iš uostamiesčio bendrovių dirbantis vyriškis teisėsaugai žinomas – šių metų pradžioje jis buvo įtariamas nesunkiu sveikatos sutrikdymu dėl neatsargumo.

Birželį policijos pareigūnai, atlikdami tyrimo veiksmus, Klaipėdoje, Kaštonų gatvėje, šio vyro naudojamame garaže rado virš kilogramo, įtariama, narkotinės medžiagos – kokaino.

Tęsdami operaciją KPONTV pareigūnai tą pačią dieną Klaipėdoje, H. Manto gatvėje, minėtą asmenį sulaikė.

Atliktų kratų metu vyriškio naudojamame garaže ir gyvenamojoje vietoje taip pat rastos, įtariama, narkotinės (psichotropinės) medžiagos, slėgimo staklės, vakuumavimo aparatas bei elektroninės svarstyklės.

Įtariamasis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, vėliau jam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas trims mėnesiams.

Laikinai apribotos nuosavybės teisės į įtariamajam priklausančius du brangius automobilius.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.

Už neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu numatytas laisvės atėmimas nuo 10 iki 15 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

chr

chr portretas
tvarkos reikia, tvarkdary didysis laisvas esi, o jeigu tvarkos reikia - namie sedek

Yes

Yes portretas
Koks specialistas įvertino kainą? Ar iš lubų?

Pagarba Policijai

Pagarba Policijai portretas
Ar garaže rastos siuntos savininkas kartais NĖRA KOKS lAISVĖS PARTIJOS NARYS. Aušrinės Armonaitės, Morganos Danielės padėjėjas, patarėjas? Na, kd RINKĖjas- tai jau tikrai garantuoju...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių