Quantcast

Tapo neeilinio įvykio liudininkais: policininkų kalbintas vaikinas mirė

Jūros vaizdais pasigrožėti panorę klaipėdiečiai tapo neeilinio įvykio liudininkais. Policininkai itin akylai apžiūrinėjo lengvąjį automobilį, o greitosios medicinos pagalbos ekipažas išsivežė vieną vaikiną.

Penktadienio vakarą, prieš 21 val., Klaipėdos miesto policijos pareigūnai vykdė reidą, jie tikrino, ar jauni žmonės nevartoja kvaišalų.

Automobilių aikštelėje prie šiaurinio molo jie pastebėjo automobilį "Citroen".

Pareigūnų dėmesį ši mašina atkreipė dėl iš vidaus aprasojusių langų.

Ant priekinių automobilio sėdynių sėdėjo vaikinai, gale – dvi merginos.

Kai policininkai pradėjo juos kalbinti, 20 metų mašinos keleiviui pasidarė bloga. Policininkai pradėjo gaivinimo veiksmus, iškvietė greitosios medicinos pagalbos medikus.

Kvietimą jie pakartojo dar ne kartą, nes gaivinti jaunuolį nesisekė.

Kaip teigė Klaipėdos apskrities policijos komisariato atstovė spaudai Andromeda Grauslienė, policininkai paguldė jį ant šono, tikrino pulsą.

Atskubėję medikai suprato, kad reikalas rimtas, ir išgabeno jaunuolį į ligoninę.

Tačiau gydymo įstaigos jis nepasiekė, pakeliui 20-mečio gyvybė užgeso.

Teismo medicinos ekspertai pirmadienį po pietų ėmėsi aiškintis vaikino mirties priežastį.

Tyrimas gali užtrukti ne vieną savaitę. Kai mirties priežastis nėra aiški, imami skysčių ir audinių mėginiai, kurie tiriami sostinėje, tad atsako kartais tenka palaukti net ne vieną mėnesį.

Pasak A.Grauslienės, automobilio, kuriame sėdėjo keturi jaunuoliai, salone ant grindų gulėjo alkoholinio gėrimo butelis. Policininkai liudijo, kad vaikinas, kuriam pasidarė bloga, rankoje laikė vienkartinį plastikinį puodelį.

Kai greitoji išvažiavo, policininkai dar maždaug valandą apžiūrinėjo automobilį. Praeiviai matė juos net klūpančius, veikiausiai pareigūnai žiūrėjo, ar mašinoje yra kokių kitų svaiginančių medžiagų.

Prie automobilio stoviniavo 23 ir 19 metų merginos, 25 metų mašinos vairuotojas kalbėjosi su policininkais.

Ar pareigūnams pavyko sužinoti, ką vartojo 20-metis, nepranešama.

Kaip įprasta tokiais atvejais, pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. Aiškinantis ją bus reikšmingi ir visų trijų mirusiojo draugų bei juos kalbinusių pareigūnų liudijimai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KLAIPEDIETIS

KLAIPEDIETIS portretas
Policijos vadovas DARBO METU mokosi anglų kalbos ir tiuninguoja kūną už valdiškas lėšas, o, kad darbo metu už valdiškus pinigus įgytos žinios neprapultų, įsisteigia sau patogų postą... Sakykit, AR JAU ESAME PAČIAM DUGNE? ar dar yra kur ristis? Jau ne verkt, o kaukti norisi iš bejėgystės, neteisybės ir apmaudo.

gintars

gintars portretas
ble vel tie mentai prisidirbo

kasaras

kasaras portretas
geras vardas-andromeda
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių