Quantcast

Kelyje užfiksuoti vaizdai sukėlė aršią diskusiją: kas išprovokavo avaringą situaciją?

  • Teksto dydis:

Internautas Žilvinas feisbuke pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuoti pavojingi sunkvežimio manevrai. 

Kaip matyti filmuotoje medžiagoje, besirikiuodamas į kitą eismo juostą sunkvežimio vairuotojas ne tik nesilaikė saugaus atstumo, bet ir kirto ištisinę liniją.

„Šumacheris“, – greta vaizdo įrašo, užfiksuoto netoli Klaipėdos, brūkštelėjo Žilvinas.

Vieni piktinosi neatsakingu sunkvežimio vairuotojo elgesiu kelyje, kiti klausė vaizdą užfiksavusio vairuotojo, kodėl šis neužleido sunkvežimio į norimą eismo juostą.

„Kam matant, jog lenda, avarinę situaciją kelti, o ne vengti?“ – klausė Laimonas.

„Sunku buvo prilėtinti ir įleisti“, – vaizdo įrašą komentavo Lukas.

„Kobra 11“ jam“, – nedaugžodžiavo kitas internautas.

Primename, kad ištisinės linijos kirtimas ir įvažiavimas į priešpriešinio eismo juostą pažeidžiant KET reikalavimus užtraukia 60–90 eurų baudą. Taip pat gali būti atimta teisė vairuoti nuo vieno iki trijų mėnesių. Tokiu manevru kelyje sukėlus pavojingą situaciją bauda siekia nuo 170 iki 230 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Visiems

Visiems portretas
Šitie vairuotojai yra patys pavojingiausi. Jiems mokama už nuvažiuotus km. Daugeliu atveju tokius sunkvežimius vairuoja jaunimėlis. Jų maršrutas iš karjero iki statybvietės. Tai ne furistai. Nemaišykit.

BPN

BPN portretas
O ką ta fura veikė antroj juostoj? Jei į lėtėjimo greitėjimo juosta kažkas neįleidžia, tai iš pirmosios turbūt niekas neišstūmė? Liepų gatvėje taip pats vos nebuvau prispaustas furos, kurią lenkiau važiuodamas antra juosta, o jos vairuotojas staiga susimąstė aplenkti priešais jį lėtai važiuojantį automobilį ir teko kirst ant stabdžių, nes pamačiau, kaip priekabos vidurys spaudžia mane prie atitvaro. Nemalonu. Gal furistai pervargę?

Aš portretas
Aš nesuprantu kai už manes daleiskim nėra mašinu i vat būtinai reikia mane aplenkti ir staigei sukti i mano juosta ir dar pristabdo ir nusuka i dešine ar i kaire,kaio taip dega aplenkt kažka ir iškart pasukt,ant kiek proto reikia tūrėti.Taigi nebūkim kaušais pristabdykit praleiskit važiuojančius kurie jums trukdo pasukti ir ramiai sau nuvažiuosit.Na čia visus liečia kurie taip daro,ir tokiu atsilupėliu daug,juk pristabdai praleidi iš dešinės ar kairės važiuojančias ir pasuk sau ramei
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių