Quantcast

Kelyje į Klaipėdą patyrė siaubą: merginas pradėjo persekioti pavojingai manevravęs automobilis

Dvi merginos patyrė tikrą siaubą, kai kelyje į Klaipėdą jas persekiojo akivaizdžiai neblaivaus vyro vairuojamas automobilis.

Šios savaitės viduryje socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje, skirtoje vairuojantiesiems, mergina paskelbė įrašą apie kelyje pavojingai važiavusį automobilį.

Įrašo autorė važiavo iš Kretingos į Klaipėdą. Pakeliui jas ėmė persekioti juodas automobilis „Mercedes-Benz“.

Ši mašina kėlė avarines situacijas, važiavo prieš eismą, vairuotojas taip siekė prisigretinti prie merginų automobilio. Taip tris kartus vos neįvyko avarija, tik per plauką išvengta susidūrimo su kitomis mašinomis.

Merginos su siaubu stebėjo du mersedesu važiavusius vyrus, kurie buvo akivaizdžiai neblaivūs.

Įrašo autorė patikino apie pavojų pranešusi policijai, prašė minėtu metu tuo pačiu keliu važiavusius žmones peržiūrėti savo vaizdo registratorius.

Pasirodo, vyrai sekė merginas iki pat uostamiesčio Liepų gatvėje veikiančių parduotuvių automobilių aikštelės. Vienas vyrų net bandė atidaryti svetimos mašinos dureles.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė patvirtino, kad toks pranešimas trečiadienį tikrai gautas, bet arčiausiai nurodytos vietos buvęs pareigūnų ekipažas įtarimų sukėlusio automobilio neberado.

Pasak A.Grauslienės, policininkus sutrikdė ir tas faktas, kad, patikrinę duomenų bazėje, aptiko, jog nurodytu valstybiniu numeriu pažymėtas automobilis yra ne „Mercedes-Benz“, kaip nurodė pranešėjos, o „Lexus“.

Pažeidėjų nustatyti ir sulaikyti nepavyko. Šis įvykis tik dar kartą įrodo, kad vaizdo registratorius yra vienintelis daiktas, galintis užfiksuoti pažeidimą ir pasiekti, kad kaltininkas būtų nubaustas.

Minėtu atveju, net jeigu policininkai būtų sustabdę nurodytą automobilį, įrodyti pažeidimą vien merginų liudijimu būtų labai sunku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvos stribams nera kada gaudyti nusikalteliu. Pi.d.e.r.a.s.u.s saugoti yra pelningesnis darbas ir tai valstybes svarbos darbas nes jie yra Europos vertybes. O kad koks runkelis gaus snukin ar sudauzys masina - tai runkelio problemos.

Kirvis

Kirvis portretas
Kas ten tame Kretingos rajone darosi? Negi sunku kelias plugo rankenas surasti ir gerai pakrauti spragilu "treninginiams" muzikams?

>>>Rms \\\\\.../////

>>>Rms  \\\\\...///// portretas
Greičiausiai "kameros"- muliažai.Kaip kitaip pinigus 'išplausi'.Tikros labai brangios.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių