Quantcast

Kelionė autobusu pensininkei nebuvo sėkminga

Kelionė autobusu garbaus amžiaus moteriai baigėsi sužalojimais. Stabdant transporto priemonę, keleivė griuvo. Moteriai lūžo šonkaulis.

Nelaimė įvyko šeštadienį, apie 11 val. Autobusas važiavo Herkaus Manto gatve. Vairuotojas ties geležinkelio viaduku stabdė transporto priemonę, o 73 metų moteris neišsilaikė ir nuvirto.

Pensininkė buvo išvežta į ligoninę. Medikai jai diagnozavo šonkaulio lūžį. Nukentėjusioji išleista gydytis ambulatoriškai.

Autobusą vairavęs 51 metų vyras buvo blaivus. Uostamiesčio policija aiškinasi įvykio aplinkybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dar toli iki pensijos

Dar toli iki pensijos portretas
Netiesa, kad pensininkai nesisaugoja ! Tiesiog yra tokiu vairuotoju, kurie nemoka ,,minkstai" vairuoti automobilio su automatine pavaru deze. Ne karta maciau, kaip jaunimelis stovi issizerges ir vos vos issilaiko, kai autobusas pajuda is vietos ! zinoma, stabdymas ekstra atveju, tai visai kas kita, bet, sutikit, kad labai daug priklauso nuo vairavimo technikos. Teko vaziuoti 12 marsrutu, toks vairuotojas ! net demesi atkreipiau iskart - nebuvo jokio tampymo ir autobuso draskymo. Retas, bet ezistuojantis reiskinys...

Reikia saugotis patiems

Reikia saugotis patiems portretas
Nekaltinkite vairuotojo, nuo pavasario iki rudens vazineju siuo marsrutu. Vairuotojai vairuoja puikiai, saugiai ir neteko matyti , kad del ju kaltes griuvinetu senoliai. O jeigu si moteriske nesilaike, tai jos problema. Kadaise, taip griuvau, bandant kitam atzymeti bilieteli,( avarines situacijos metu vairuotojas staigiai stabde), kad mano net kojos uzsiverte, viskas baigesi be traumos ir iki siol kaltinu tik save ir labai saugausi, ka patariu ir kitiems. O vairuotojai vairuoja, o ne senius gano.

Anonimas

Anonimas portretas
Kereplos yra didesni piemenys negu pensininkai. Debiliska jaunima reikia dauzyti tol kol proto gaus arba jeigu proto niekaip neimusi tai iki kol pastips. Vistiek NE ZMOGUS.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių