Quantcast

„Karklėje“ policija pradėjo 15 tyrimų dėl narkotikų

  • Teksto dydis:

Per „Karklės“ festivalį pradėta 15 tyrimų dėl galimo disponavimo narkotinėmis medžiagomis, į policijos įstaigą pristatyta 18 asmenų. Pas pažeidėjus rasta augalinės kilmės medžiagų, tablečių ir miltelių.

Pas pramogautojus rasti įvairūs narkotikų kiekiai – nuo vienos suktinės ar pusės tabletės iki 88 tablečių vienoje palapinėje. Policijai daugiausiai įkliuvo 19–23 metų asmenys.  

Pareigūnai sučiupo 1998 metais gimusį vyrą, jis palapinėje laikė dėžutę su keturiais folijos suktinukais, taip pat rastas lagaminas, kuriame tarp drabužių aptiktos į maistinę plėvelę susuktos 88 tabletės, įtariama, jog tai narkotikai.

Narkotikų rasta ir už automobilio gaubto. Tarnybinis šuo policininkams parodė, kad transporto priemonėje gali būti narkotikų. 

Apžiūrėjus automobilį, už variklio gaubto rastas paketas su baltos spalvos milteliais bei aštuoni folijos lankstinukai su augalinės kilmės medžiaga. Apžiūros metu pas 1998 metais gimusį automobilio vairuotoją aptiktas plastikinis buteliukas, jame buvo maišelis su baltos spalvos milteliais bei pusė žalios tabletės – įtariama, jog tai narkotinės medžiagos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimui

Anonimui portretas
Vasarą po uždaru stogu??? Karklėj irgi visus tikrina, jei ne apsauga, tai policija

Anonimas

Anonimas portretas
Kodel prie juros sugalvojo narkomanu festivali. Butu uzdarose patalpose ir visus ieinancius patikrintu be problemu. Paskaicius spauda, rodosi, kad ten narkomanu suvaziavimas ir visiems gerai.

Anonimas

Anonimas portretas
Neaišku ,kas geriau ,narkotikai ar alkoholis. Verygai atrodo, kad narkotikai geriau. Lauksim rezultatų.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių