Quantcast

Karai dėl vietos automobiliui Klaipėdos kiemuose nesibaigia

Policija aiškinasi, kas savaitgalį nusiaubė du Birutės gatvės kiemus. Sekmadienį, apie vidurdienį, automobilio "Lexus" savininkas nustėro išvydęs, kaip atrodo jo mašina.

Kažkas ne tik apibraižė mašinos variklio dangtį, bet dar ir nuplėšė priekinį valstybinio numerio ženklą.

Gretimame kieme buvo apgadintas automobilis BMW – subraižytas bagažinės dangtis, sulankstytas galinis valstybinio numerio ženklas.

Taip pat kieme mėtėsi nulaužtos ir ant stovėjimo vietas žyminčių stulpelių buvusios lentelės. Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Kadangi nuniokoti du automobiliai, gali kilti minčių, kad kažkam nepatiko, kaip jie pastatyti, chuliganams užkliuvo ir privačios įmonės įrengtos automobilių stovėjimo vietos, ir tai ženklinančios lentelės.

Karai dėl vietos automobiliui Klaipėdoje virsta nuožmiais mūšiais. Rugpjūčio 30-ąją fiksuotas automobilių padegimas. Gyventojai įtaria, kad visa tai – dėl sausakimšų kiemų.

Per padegimą Klaipėdoje apdegė trys automobiliai. Kaip manoma, buvo padegtas Debreceno gatvėje stovėjęs automobilis, nuo šio gaisro nukentėjo ir daugiau kieme stovėjusių mašinų.

Gaisras kilo apie pusę trijų nakties daugiabučio namo kieme stovinčiame 2010 m. laidos automobilyje "Audi Q5".

Pasak policijos, apdegė priekinė automobilio dalis, salonas bei sudegė šalia stovėjęs 2007 m. gamybos automobilis "Citroen Berlingo". Taip pat išsilydė 2019 m. pagaminto automobilio "Buick" galinės dalies plastikinės detalės.

Įtariamas padegimas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl svetimo turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ten

Ten portretas
Daug kas neatsiskaito tarpusavyje už prastumtus narkotikus. Pradžiai automobilius pasitikrina, ar su signalizacija. Kitąsyk šeimininkai ir tų šeimininkų vaikai liks mažų mažiausiai pagaidinti. Dar kitas žingsnis...kaip po metalų prekybos smukimo, kai vieni kitų akis išlupdavo. Esi kaip kurmis aklas ir...mąstai: o buvo tiek babkių....ir taip lengvai gautų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių