Quantcast

Kanapės vilioja jaunus: policija pričiupo du kvaišintis susiruošusius vaikinus

  • Teksto dydis:

Pareigūnų tikinimas, kad karantinas sumažino jiems darbo gatvėse bei šiek tiek nuramino nusikalsti linkusius asmenis, matyt, tinka ne visiems. Savaitgalį policininkai atokiau nuo uostamiesčio sulaikė du kanapėmis kvaišintis susiruošusius jaunuolius.

Pirmadienį, apie 19 val., Klaipėdos priemiestyje, Kalotėje, policininkai sustabdė automobilį „Micubishi Galant“, vairuojamą 23 metų vaikino.

Pareigūnai užuodė specifinį kanapių kvapą ir kai apžiūrėjo automobilį, įtarimai pasitvirtino. Vairuotojo pusės durelių dėtuvėje jie aptiko popierinį lankstinuką su žalia, augalinės kilmės medžiaga. Ten pat buvo elektroninės svarstyklės bei įtaisas kanapėms rūkyti, vadinamas bongu.

Vieną lankstinuką kvaišalų turėjo ir 22 metų keleivis.

Panašiai atsitiko 23 metų šilutiškiui. Šeštadienio naktį, apie 2.30 val., policijos pareigūnai pastebėjo jį sėdintį automobilyje „Audi A4“.

Pasidomėję, ką vaikinas tokiu metu veikia mašinoje, pamatė ant priekinės keleivio sėdynės padėtą kanapių smulkintuvą, o jame – kanapių likučių. Šalia mašinos mėtėsi folijos gabaliukas, su kanapių likučiais. Tai leido įtarti, kad jaunuolis mašinoje svaiginosi.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą, vaikinų laukia baudžiamoji atsakomybė už narkotinių medžiagų disponavimą neturint tikslo jas parduoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių