Quantcast

Kaimynų konflikte uostamiestyje iš penktojo aukšto skriejo net lango rėmas

Kaimynų bendravimas kartais peržengia mandagaus bendrabūvio ribas. Aiškindamiesi santykius kai kurie klaipėdiečiai nevengia ne tik riebesnių žodžių ar turto gadinimo, bet ir griebiasi smurto.

Trečiadienį po pietų, apie 14 val., uostamiesčio policininkai buvo iškviesti į Vingio gatvę, kur prie vieno daugiabučio namo tarp kaimynų įvyko pavojingas konfliktas.

Kaip vėliau pasakojo pareigūnus iškvietęs 60-metis vyras, jis šalia namo vedžiojo šunį, kai staiga iš penktojo aukšto 34-erių kaimynas išmetė medinį lango rėmą su stiklu.

Vyrai susibarė, jaunesnysis išbėgo į lauką, konfliktas įkaito tiek, kad rėmą išmetęs vyras smogė 17-mečiam šuns šeimininko sūnui.

Kaip baigėsi ši situacija, iki galo neaišku, panašu, kad vyrai kuriam laikui išsiskirstė kiekvienas į savo namus.

Po kiek laiko šuns šeimininkas išėjo į kiemą ir pamatė, kad jo automobiliui „Ford Galaxy“ išdaužtas priekinių durelių langas. Žmogus įsitikinęs, kad tai to paties konflikto tęsinys – taip galėjęs pasielgti kaimynas, išmetęs lango rėmą.

Policijos pagalbos paprašęs klaipėdietis paaiškino pareigūnams, kas atsitiko ir pareiškė, kad automobilio apgadinimą vertina 50 eurų.

Pareigūnai sulaikė 34-erių namo gyventoją ir uždarė jį į areštinę. Įtariamasis buvo blaivus, bet jį apklausti pareigūnai nusprendė tik kitą dieną, kai aistros bus aprimusios.

Kol kas jam inkriminuojamas viešosios tvarkos pažeidimas.

Pareigūnai tikisi detaliau išsiaiškinti konflikto esmę apklausę įtariamąjį ir nukentėjusiuosius. Dar aiškinamasi, iš kur įtariamasis paėmė medinį rėmą su stiklu, kurį išmetė per langą.

Tikėtina, kad objektyviai tiesai nustatyti prireiks ir kitų kaimynų liudijimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nukentėjas

Nukentėjas portretas
Labai keistai veikia policiją ,vieną kartą nukentėjusįjį gina, kitą kartą smurtautoja gina.Visada smurtautojas yra kaltas,Ne vienas smurtautojas nepasakė ,kad jis kaltas,ne vienas nužudęs žmogų nepasakė kad jis tai padarė, būna kartais ,išimčių. Pagaliau gal policija pradės dirbti sažiningiem žmonėm.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių