Quantcast

Kaimynų konfliktai Klaipėdoje – dėl verkiančių vaikų

Pasirodo, jautriems kaimynams užkliūti gali net garsus kalbėjimas, mažylio verksmas ar bėgiojimas. Tokių skundų gaunantys uostamiesčio kontrolieriai yra priversti aiškintis nesutarimus.

Pavasario pradžia miesto tvarkdariams – ypač darbinga.

Į Klaipėdos savivaldybę plaukia skundai ne tik dėl netvarkingų sklypų, Kelių eismo taisyklių pažeidėjų, bet ir triukšmaujančių kaimynų vaikų.

Štai kontrolieriams neseniai pranešta apie konfliktą Statybininkų prospekte. Žmonės šaukiasi policijos pagalbos dėl juos esą kamuojančio nuolatinio triukšmo.

Praėjusio ketvirtadienio vakarą surengto reido metu Viešosios tvarkos skyriaus specialistai kartu su pareigūnais nuvyko į vietą, kad išsiaiškintų situaciją.

„Naktimis kaimynai girdi suaugusiųjų bendravimą, galbūt barnius, vakarais verkia vaikai ir dėl to jie negali užmigti. Specialistai susitiko su pažeidėjais, toliau įvykį tiria policija“, – komentavo Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Saulius Valiulis.

Dėl triukšmo piktinosi ir Debreceno gatvėje gyvenanti klaipėdietė. Pareiškėja nurodė, kad virš jos esančiame bute šokinėja ir kitaip triukšmauja vaikai.

Naktimis kaimynai girdi suaugusiųjų bendravimą, galbūt barnius, vakarais verkia vaikai ir dėl to jie negali užmigti.

Buto savininkė pareigūnams aiškino, kad pas ją šiuo metu apsistojo iš Airijos grįžusi dukra su dvejų ir šešerių metų vaikais. Esą artimieji viešės tol, kol bus suremontuotas jų būstas.

Patikrinimo metu taip pat apžiūrėta ties Taikos pr. 48 buvusi netvarkinga teritorija. Kontrolieriams surašius reikalavimą, sklypo šeimininkas susitvarkė.

Adresu Taikos pr. 115 gautas skundas dėl pabirusių šiukšlių prie konteinerių parduotuvių vidiniame kieme. Reido metu buitinės atliekos jau buvo aprinktos.

Daržų g. 1, vykstant pastato remonto darbams, kurį laiką praeiviams akis badė namo kieme suverstos statybinės atliekos.

Į vietą nuvykę kontrolieriai šiukšlių nerado, likusi tik uždengta žvyro krūva.

Klaipėdiečiai piktinosi ir senamiestyje, Tomo gatvėje, esančia netvarka. Archeologinių kasinėjimų metu išverstus tvorą atsivėrė akis badantis vaizdelis.

„Operatyviai susisiekėme su savininkais, jie šiandien (penktadienį – I.L.) tvorą atstatys ir operatyviai sutvarkys, kad vaikai negalėtų patekti į teritoriją“, – sakė S. Valiulis.

Pareigūnams užkliuvo ir ne vietoje pastatyti automobiliai Žvejų gatvėje, Teatro aikštėje, J. Janonio gatvėje. Ketvirtadienį specialistai išaiškino per dešimt Kelių eismo taisyklių pažeidėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Alma

Alma portretas
pas normalius tėvus vaikai bent naktį turi miegoti, o ne klykauti

...

... portretas
senyvo amžiaus..... visai nugrybavot

Anonimas

Anonimas portretas
Aš esu jau senyvo amžiaus,bet man vaikai niekada netrukdė nors virš galvos būdavo tokie šokinėjimai,kad sienos drebėdavo.Niekada net pastabos nedaviau,o vaikai yra vaikai,jiems reikia išsidūkti,savo energiją išlieti.Lauke negalima nėra net vietos visur mašinos,žalios vejos retai kur esti.O toms bobulėms pasakyčiau,kad gal neturėjo savo vaikų arba buvo kaip gestapininkės.Tegul užsikiša ausis arba tegul važiuoja ı kaimą ten bus ramybė. Tik smerkiu tuos tėvus kurie tarpusavyje kaip šunys pjaunasi ir nuo to kenčia vaikai ir žinoma kaimynai.
VISI KOMENTARAI 48

Galerijos

Daugiau straipsnių