Quantcast

Kaimynų kerštas: automobilį pakrikštijo kalio permanganatu

Ketvirtadienio rytą klaipėdietė Jovita liko šokiruota, išvydusi savo automobilį aptaškytą kalio permanganatu. Moteris įtaria, jog mašiną subjaurojo įpykę kaimynai, nors mergina tikina į jokias kaimynų kovas nesivėlusi.

„Manau, kad kažkam nepatiko, jog mašina pastatyta esą ne vietoje. Kaip bebūtų, bet niokoti svetimo turto juk negalima. Aš į kiemą įvažiavau apie pusę vienuoliktos vakaro. Pastačiau ir nuėjau miegoti, o septintą ryte radome štai tokį vaizdą“, – pasakojo vairuotoja.

Merginos automobilis „Mazda 3“ stovėjo Panevėžio gatvėje.

„15 numeriu pažymėtame Panevėžio gatvės name yra 50 butų, o kieme – tik septynios vietos automobiliams pastatyti. Kur mums visiems dėti tas mašinas?“, – guodėsi Jovita.

Gyventojai naktimis automobilius palieka vienu ratu stovinčius ant šaligatvio.

„Kol nebuvo kelio ženklų visi statėme taip. Jiems atsiradus, keliamės rytais ir privalome patraukti automobilius. Ženklai leidžia stovėti tik naktimis“, – teigė gyventoja.

Mergina tikino, jog šiame kieme gyventojų automobiliai nukenčia ne pirmą kartą.

„Vienam kaimynui kažkas valytuvus nulaužė. O aš, išvydusi savo mašiną, kviečiau policiją. Atvažiavo pareigūnai, nufotografavo, bet neaišku ar pavyks ką išaiškinti“, – svarstė mergina.

Po incidento klaipėdietė nuvažiavo į automobilių plovyklą, tačiau kalio permanganatas, gavęs vandens, tik dar labiau įsigėrė į automobilio dažus.

„Nuplauti nepavyko. Nežinau kokia žala padaryta, dar skaičiuosiu“, – dūsavo nukentėjusioji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nugi

nugi portretas
akivaizdu ,kad mirtinai truksta stovejimo vietu ,nu nera kur statyt masinu ir tokia tragiska situacija matomai visame mieste tikriausia visuose kiemuose , gi namai statyti pries daugeli desimtmeciu , o per 3 desimtmecius nesugebama net masinoms aiksteliu padaryt nors daugelyje vietu vietos y valias , - tai kas cia ponai , nemoksiskumas apsileidimas zioplumas ? masina gi ne mobiliakas i kisene namo neparsinesi . vieni skundineja ,kiti gozineja baudakvicius kaisioja , problema yra ir ja sprest reik

M

M portretas
Atsilupėlių logika - nėra vietos kieme, tad statau ant šaligatvio

Tabula rasa

Tabula rasa portretas
Šaligatvis skirtas pėstiesiems, bent jau taip numato KET? ARKLYSTU?
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių