Quantcast

Jono kalnelis vilioja ne tik romantikos mėgėjus, bet ir vagis

Vagys neduoda ramybės prekybos centrų darbuotojams ir budrumą praradusiems žmonėms, jie siaubia sodybas ir butus, braunasi į kiemus ir pastebi neužrakintus automobilius.

Vagystės iš prekybos centrų yra kasdienybė, policijos pareigūnai dažniausiai kviečiami, kai nugvelbia daugiau nei minimalaus gyvenimo dydžio vertės prekių.

Pirmadienį toks prekybos centre DEPO įkliuvęs 56 metų vyras bandė išsinešti 226,12 euro vertų prekių.

Tos pačios dienos ryte, apie 10.30 val., Kretingos rajone esančiame Grūšlaukės kaime gyvenantis žmogus pastebėjo, kad iš spintelės kambaryje dingo 550 eurų, trys auksiniai žiedai ir auksinė grandinėlė su pakabuku. Pagrobtų daiktų vertė dar tikslinama.

Skuodo rajono Pakalniškių kaime gyvenantis žmogus pirmadienį ryte suprato, kad kieme lankėsi vagis. Neužrakintame automobilyje šis rado raktų ryšulį. Tarp kitų jame buvo raktas nuo sandėlio.

Nukentėjusysis nuskubėjo pažiūrėti, ar iš jo niekas nedingo, ir suprato, kad įtarimai pasitvirtino.

Sandėlyje nebebuvo įvairių darbo įrankių: kelių elektrinių kampinių šlifuoklių, perforatoriaus, srovės matuoklio ir kitų. Dingusius daiktus nukentėjusysis įvertino 225 eurais.

Nusikaltimą tiriantys pareigūnai mano, kad vagies reikia ieškoti tarp saviškių.

Vakare Klaipėdos rajone esančiame Baičių kaime gyvenantys žmonės rado išlaužtas ūkinio pastato duris. Pavogtas 400 eurų vertas įrankių komplektas.

Vagys tykojo net sekmadienio naktį pačiame Klaipėdos centre, Jono kalnelyje, laiką leidusio žmogaus.

Savo kuprinę jis buvo palikęs be priežiūros tik trumpam, o kai grįžo, jos neberado. Kuprinėje buvo asmeninių daiktų ir piniginė su dokumentais bei 15 eurų.

Lietuvoje negalima prarasti budrumo. Policininkai pataria kišenes laikyti užsegtas, duris užrakintas, mašinose nepalikti vertingų daiktų ir nuolat stebėti, ar aplinkui nėra įtartinų asmenų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaustukas

Klaustukas portretas
Dabar viskas išsigimę,bezdžioniaujama pagal europą,valdininkai ir politikai greitai sulys stačia besmegene savo galva į subinę tai eurodemokratijai.Savo nuomonės neturi,ir vis kiša mums visai nepriimtinas,kažkokias svetimas įsivaizduojamas vertybes. Laiptai be turėklų,krantinės be atitvarų,šlaitai be apsaugų,dviratininkai ir paspirtukininkai važiuoja kaip nori,nes toks bardakas kažkur europoje,todėl reikia imti pavyzdį,kad mažiau skirtis nuo jų.Valio,tegyvuoja begalvių nesąmonės,pasirodo dabar kuo durniau tuo įdomiau.MES MYLIM MAISTĄ.Daugiau neliko ką mylėt,nes daugiau meilės niekam nedeklaruojama,matyt neverta.....

PAVOJINGA

PAVOJINGA portretas
Vaikščioti po Jono kalnelį yra pavojinga. Labai statūs šlaitai, o apačioje vandens telkinys. Koks vaikas, senolis ar padauginęs ar žioplinėjantis asmuo gali nuriedėti žemyn ir susižaloti. Laiptai kurie veda link naujų pastatų yra spąstai. Jų statumas toks, kad sunku ir užlipti ir nulipti, o turint galvoje kad tai vieša renginių vieta, belieka laukti nelaimės, Kartais galvoju, kad mūsų landšafto architektai arba išsigimė arba tas vietas "užsėdę" veikėjai nieko nėra skaitę apie saugumo reikalavimus, net nežino kad tokie yra. Tas žmogus, atseit architektas, sėdi ant parako statinės ir laukia bėdos. Tikrai sulauks. Norėčiau perspėti žmones ypač vyresnio amžiaus nelipti šiais laiptais, o jei jau atėjote, neatsipalaiduoti, saugotis patiems ir saugoti vaikus.

Jau nesinori ten

Jau nesinori ten  portretas
vaikščiot. Kalnelis kažkoks nejaukus pusplikis ir išgvaltavotas.Tokia ten ir romantika, geriau prie jūros nuvažiuot
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių