Quantcast

Jauno vyro kišenėse – kvaišalai: išdavė įtartinas elgesys

Pirmadienį vakare Klaipėdoje policininkai sustabdė jauną vyrą ir patikrino jo kišenes. Paaiškėjo, kad jis turėjo kvaišalų.

Veiksmas vystėsi apie 20.45 val. uostamiesčio Birutės gatvėje. Miesto gatvėse patruliavę policijos pareigūnai pamatė įtarimų jiems sukėlusį jauną vyrą.

Paprastai tokiais atvejais policininkai atlieka dalinę asmens apžiūrą, tai yra patikrina kišenių turinį. Nuojauta policijos pareigūnų neapgavo – 31 metų vyras turėjo du plastiko maišelius su baltais milteliais ir vieną – su rusva augalinės kilmės medžiaga.

Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl narkotinių medžiagų turėjimo savo reikmėms. Įtariamasis atsidūrė areštinėje. Policijos pareigūnų žiniomis, anksčiau šis asmuo įstatymams nebuvo nusižengęs.

Gatvėse patruliuojantys policininkai dažnai teigia, kad asmuo elgiasi įtartinai. Parašyti paaiškinti, kuo tas įtartinas elgesys pasireiškia, jie atskleidžia, kad didesnė dauguma tokių asmenų stengiasi vengti akių kontakto su policininkais, o sustabdyti ima kuistis savo kišenėse visaip bandydami atsikratyti neteisėtų dalykų.

Kita kategorija dažniausia jaunų žmonių išsiduoda itin įžūliu elgesiu. Jie ima žerti priekaištus, prisimena savo teises, nevengia įžeidinėti pareigūnus. Labai dažnai paaiškėja, kad būtent tokie jauni žmonės turi kvaišalų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rokas

Rokas  portretas
Prisikabins ir prie jūsų atsargiai nes čia už nieką stabdo ir už maža kiekį 10 metu sodina
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių