Quantcast

Įvairių pretekstų sugalvojantys vagys braunasi į namus – ieško pinigų

Įvairių pretekstų sugalvojantys vagys braunasi į patiklių gyventojų namus ir švarina jų kišenes. Trečiadienį nuostolių turėjo Plungės rajone gyvenanti moteris.

Tądien vidurdienį dvi nepažįstamos moterys ir vyras atėjo į Rapšaičių kaimo gyventojos namus. Pretekstas buvo visiškai nereikšmingas, jie apsimetė pažįstantys šią moterį ar ieškantys pažįstamo asmens.

Pasisukinėję moters namuose neprašyti svečiai išėjo, o šeimininkė labai greitai pastebėjo, kad liemenės kišenėje nebeturi 1 840 eurų.

Apie vagystę nukentėjusioji iškart pranešė policijai. Pareigūnai apsilankė pas moterį ir užfiksavo nusikaltimo aplinkybes bei įtariamųjų apibūdinimą.

Ketvirtadienį įtariamieji dar nebuvo nustatyti ir sulaikyti, tačiau atostogaujantį Plungės rajono policijos viršininką pavaduojanti Loreta Tamaliūnaitė neatmetė tikimybės, kad nusikaltimą galėjo įvykdyti tie patys asmenys, kurie pernai panašiai apvogė nemažai žmonių Klaipėdos apskrityje ir uostamiestyje.

Pernai kai kurie nukentėjusieji minėjo tik dvi moteris. Kiti matė, kad jas vežiojo jų bendrininkas ir įvardijo šį vyrą kaip nusikaltimo dalyvį.

Klaipėdoje pernai buvo sulaikytos dvi jaunos romų tautybės moterys. Pareigūnai ištyrė dvi jų įvykdytas vagystes.

Kadangi jaunos moterys pripažino kaltę ir atlygino aukoms žalą, bylos buvo baigtos be teismo – baudžiamuoju įsakymu.

Abiem buvo skirta arešto bausmė, kurią jos, tikėtina, jau senokai atliko.

Policijos pareigūnai ragina klaipėdiečius neįsileisti nepažįstamų asmenų į namus, net jei jie prisistato esą socialiniai darbuotojai ar atvežę labdaros arba norintys nebrangiai parduoti kokių nors prekių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gal

gal portretas
ukrainieciai

yja

yja portretas
o kurių galų durys bet kam atidaryn4t. Nežinai, nepažįsti tai ir pažindintis nėr ko
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių