Quantcast

Incidentas areštinės kameroje: ant stalo užkūrė laužą

Jaunam ukrainiečiui Klaipėdoje patirti nuotykiai įsimins ilgam. Jis ne tik įkliuvo vairuodamas girtas, bet ir areštinėje susidūrė su neadekvačiai besielgiančiu vietos gyventoju.

Antradienį prieš pietus, apie 11 val., Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinėje kilo incidentas – vienoje kameroje liepsnojo medinis stalo paviršius. Pareigūnai pamatė šį vaizdą per stebėjimo kameras.

Ugnis labai greitai buvo užgesinta. Pareigūnai į atskiras kameras perkėlė du prieš tai kartu laikytus vyrus.

Vienas jų – 30-metis ukrainietis. Jis pirmadienio naktį Klaipėdoje, Taikos prospekte, policininkų nutvertas vairuojantis automobilį „Opel Zafira“ neblaivus. Pareigūnai užfiksavo 1,56 prom. girtumą ir uždarė užsienietį į areštinės kamerą.

Atvykėlio laukia nemenki nemalonumai – bauda, automobilio konfiskavimas ir vairuotojo pažymėjimo praradimas.

Kaimyno ukrainietis kameroje sulaukė pirmadienį po pietų. Tai buvo 31-erių palangiškis.

Kaip įtariama, alkoholio ir dar kažko pavartojęs vyras siautėjo kurorto Gabijos gatvės kieme.

Be aiškios priežasties jis nuo automobilių „Mercedes-Benz“ ir BMW nuplėšė valstybinius numerius, nulaužė mersedeso ženklą, įlenkė mašinos variklio dangtį, nudrėskė nuo stovo trispalvę valstybės vėliavą, kieme iškasė pušaitę.

Negalėdami kitaip sutramdyti įsisiautėjusio vyro, policininkai ir jį nuvežė į areštinę.

Panašu, kad per parą jis nenurimo ir kitą dieną elgėsi nepaaiškinamai.

Antradienį ant areštinės kameros stalo jis susikrovė iš popierių laužą ir jį padegė. Areštinės kamerose sulaikytiesiems nedraudžiama turėti žiebtuvėlius ir rūkyti.

Taip įsisiautėjęs palangiškis užsidirbo dar vieną bėdą – pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu, trumpiau sakant, padegimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių