Quantcast

Internautams šypseną sukėlė pareigūnų įrašas apie kyšius: dosnūs tie žmonės

  • Teksto dydis:

Lietuvos policija sekmadienį feisbuke pasidalijo įrašu, kuris ne vienam internautui pakėlė nuotaiką. 

Policijos pareigūnai įrašą „Kyšis išpurvina“ suraitė žemaitiškai. Jame rašoma, kaip du greičio mėgėjai papuolė Telšių policijos viršininkui į rankas ir abu pasiūlė po 200 eurų kyšį.

„Vakar, Balonde 13 deina do greite mėgėje papoule į Telšių kelių policijas vėršėninka ronkas. Bruolis latvis nusipėrkės Tauragies mašino juomarke apynaujė džipa lėkė į numus i vėršėje greiti. Žmuogus nekuklus į pasiūlė vėršėnėnkou lyge do šimtus ėuru. Į pavakarė kėts greitė mėgės musiet vėloudams grįžtė nomei spaudė greitė pėdala, kumet tas pats vėršėnėnks viel užfiksava pažeidėma. Žmogielės nenoriedams atsilėktė nuo bruoliaus latviaus duosnoma, tep pat pasiūlė tos pačios do šimtus ėuro. Duosnus tei žmuonės, bet kyšis ėr kyšis i už tuon gres atsakuomybė“, – rašoma policijos įraše.

„Facebook“ nuotr.

Šis įrašas per porą valandų socialiniame tinkle sulaukė daugiau nei 120 komentarų ir 1,5 tūkst.patiktukų.

„Iki ašarų iš komentarų“, – rašė internautė Karolina. „Nesu taip ilgai skaitęs teksto dar“, – naują patirtį trumpai aprašė Nerijus. 

„Dzūkijon sakydavo – jei per Varėną pravažiavai be baudos, tai per Lietuvą gali varyt be teisių“, – geros nuotaikos nestokojo Virginijus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buves

Buves portretas
Rusijoj ir Ukrainoje musara lietuviškai tai šiukšles o Lietuvoje policija ir ja reikia didžiuotis kad nebera tai kas buvo pries 20 metu kur imdavo ant kiekvieno kampo dabar papuolei už eismo pažeidima nebandyk kišt euru mokek bauda valstybei ir važiuok toliau policija yra viena istaiga kur išsivale nuo girtuokliu ar kito purvo jos pavyzdžiu kitom valstybinem įstaigom pasekti reiketu.

Anonimas

Anonimas portretas
Tarme patiko.Bet kysi galejo paimt.Nieko tokio.Valdzia ima o ko mentams nepaimt.Nuo to bus tik geriau.Galetumet kokiam restorane pavalgyt atsigert.Kit a syki pagalvuoket normalia susiede.

joo

joo portretas
visokiu komentatoriu yra
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių