Quantcast

Incidentas Teatro aikštėje: padėkite atpažinti automobilius spardžiusį chuliganą

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas prašo visuomenės pagalbos.

Klaipėdos miesto policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 187 str. 1 d., dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Nuotraukoje užfiksuota, kaip 2019-10-06, apie 2.07 val., Klaipėdoje, Teatro aikštėje nežinomas vyras, eidamas gatve, kojomis spardo automobilius.

Galinčius padėti nustatyti medžiagoje pavaizduoto vyro, galimai turinčio tyrimui reikšmingos informacijos, tapatybę, policija prašo susisiekti su tyrėja O. Venclovaite tel. nr. 8 700 620 78 arba 8 678 119 86.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to klounu valstybe

to klounu valstybe portretas
tai šiaip tai tau reikia ir jei esi labai suinteresuotas ir vaikšiok po kiemus, ir tavo darbas apsidraust kasko,ka dbr eis ir ieškos po kiemuskas tavo mašina apgadino,lyg nebebūtų ką policijai veikt...

Klounu valstybe

Klounu valstybe portretas
Baikyt,kas cia ka suras,nejuokaukyt.Man irgi apgadino nakti automobili.Iskvieciau policija,tai policininkai pasake man pavaiksciuot per kaimynus gal kas ka mate.Tai as turiu vaiksciot ar policininkai ?!?!Uz savaites atejo ataskaita kad byla uzdaryta,nieks nieko nerado.Tai nieks ir neieskojo !!!!Klausiau kaimynu ar buvo pas ju policininkai,aisku kad ne !!,nors bylos ataskaitoj parasyta kad jie buvo pas kaimynu.

Pilietis

Pilietis portretas
mėnesio senumo įvykis, per tą mėnesi žulikas bus ir nusikaltimų pridaręs ir pailsėjęs ir jau gryžęs į savo kiaulių fermą...tokiais tempais komisare dirbant, toli nenukeliausim.....
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių