Quantcast

Į ukrainietės nuomojamą butą įsiveržė plėšikai

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos pareigūnai aiškinasi pirmadienį vakare Klaipėdos centrinėje dalyje įvykdyto nusikaltimo aplinkybes.

Oficialioje kriminalinių įvykių suvestinėje pranešama, kad tos dienos vakare, 20.25 val., į 37-erių moters nuomojamo buto Puodžių gatvėje duris pasibeldė iš matymo pažįstamas vyras.

Moteris neįtarė klastos, todėl įsileido vyrą.

Tada prasidėjo tai, ko moteris nesitikėjo – vyrui iš paskos į butą įsiveržė dar du vyrai, jie papurškė aukai į akis ašarinių dujų ir laikė jai užlaužę rankas.

Kažkuris atėjūnų iš moters rankinės pagrobė 220 eurų ir atėmė rankose jos laikytą telefoną „Ihpone 11“.

Iškart po to vyrai išėjo.

Moteris išsikvietė policiją ir nurodė, kad jai padaryta žala siekia 920 eurų.

Pareigūnai pradėjo tyrimą dėl plėšimo.

Nors oficialiai neakcentuojama, redakcijos duomenimis, nukentėjusioji yra ukrainietė.

Antradienį Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai bandė dar kartą pasikalbėti su nuskriausta moterimi. Tikimasi, kad ji pasakys, iš kur pažįsta vyrą, kuriam atidarė duris.

Kol kas neatmetama nė viena versija, o įvykio tyrėjai nekomentuoja.

Gali būti, kad tai buvo klasikinis apiplėšimas, kai nusikaltėliai įsibrauna į nusižiūrėtos aukos namus ir brutaliais veiksmais suvaržydami nukentėjusiosios valią pasisavina vertingus jos daiktus.

Pareigūnai tikina, kad neretai paaiškėja, jog pirminis pranešimas apie nusikaltimą nėra teisingas. Tačiau tam reikia laiko ir pareigūnų pastangų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

visdėlto

visdėlto  portretas
pažiūrėkit , su PORŠE važinėja į krautuves jūsų vargšai ukrainečiai,retas kuris yra vidutiniokas.Vagys žinojo kur eiti, apie tokį telefoną dauguma lietuvių tik pasvajot gali.

Durniai,\\\\\...////

Durniai,\\\\\...//// portretas
tik dabar sužinojo,jog mes savo tėvynėje tapome šiukškėm,ukrų atžvilgiu.___Kas Lietuvoje galima ukrui (xoxolui),tai labusui tik pasvajot.___Kaip kas iš to turi didelę naudą (kurie renka "aukas),tai ir kriokia.

Gavrilos žmona

Gavrilos žmona portretas
Gal suteneriai atėjo duoklės pasiimti? Pabėgėlė nuomojasi butą pačiame Klaipėdos centre. Tai kuo ji verčiasi, kur dirba? Negi pzd darbininkė ar narkotikų pardavėja?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių