Quantcast

Į parduotuves skuba ir vagys: klaipėdietė pasigedo rankinėje laikytos piniginės

Panašu, kad prieššventinis šurmulys ir pirkėjų gausa į prekybos centrus priviliojo vagis. Uostamiesčio policininkai po ilgoko laiko vėl priversti aiškintis kišenvagystės atvejį.

Ketvirtadienį parduotuvėje moteris pasigedo rankinėje laikytos piniginės.

Balandžio 1-ąją 12.50 val. Liepų gatvėje, vienoje didžiulio prekybos centro parduotuvių, pirkėja pastebėjo nebeturinti piniginės, kurioje buvo 270 eurų ir dokumentai. Bendra moteriai padaryta žala siekia 330 eurų.

Pareiškėja nepajuto, kaip nusikaltėlis įkišo ranką į jos rankinę.

Pareigūnai tikisi, kad prekybos centro vaizdo stebėjimo kameros padės pamatyti, kada ir kaip įvykdytas nusikaltimas.

Policininkai dažnai po kiek laiko nuo nusikaltimo kreipiasi į visuomenę prašydami pagalbos atpažįstant įtariamus asmenis.

Šiuo metu privalomas kaukių dėvėjimas padeda nusikaltėliams, bet kauke prisidengęs veidą žmogus paprastai būna atpažįstamas iš kitų detalių: rūbų, plaukų, kūno sudėjimo bei ypatingų žymių.

Policijos pareigūnai sakė, kad kartais žmonės praneša praradę piniginę, o vėliau patys ją randa namuose, taip paaiškėja, kad jie tiesiog pamiršo ją pasiimti. Tačiau tai veikiau išimtis nei taisyklė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Netikras...

>Netikras... portretas
Ne per ausi, o lauztuvu i tarpuragi sliundrai reikejo uzvozti kokius 5 kartus... :D

Netikras zuikis

Netikras zuikis portretas
O mano piniginė dirželiu pritvirtinta prie vidinės kuprinės pertvaros. Kartą bandė tokia jaunuolė nugriebti piniginę. Nepavyko, nes kartu su pinigine timptelėjo diržęlį ir kuprinę. Tada aš jaunuolei instinktyviai timptelėjau per ausį.

Anonimas

Anonimas portretas
Pilieciai bukit budrus. Policija jusu nesaugo ir vagiu NEGAUDO. Policija atlieka kilnia misija - kuo greiciau uzsmaugti LAISVUS PILIECIUS, nubausti ir papildyti ISVOGTA biudzeta
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių