Quantcast

Švedijos pilietis pasiskundė, kad kelte į Klaipėdą buvo sumuštas ir apiplėštas

Sekmadienį į Klaipėdos miesto policijos komisariatą kreipėsi Švedijos pilietis ir pranešė  apie patirtą smurtą tarptautiniame kelte.

Pasak 53 metų nukentėjusiojo, vėlų šeštadienio, gruodžio 26-osios, vakarą, apie 23 val., į Klaipėdą plaukiančiame jūriniame kelte jį sumušė du nepažįstami vyrai.

Po muštynių jis pasigedo savo išmaniojo telefono "Sony Xperia Z", paso ir banko kortelės. Be to, užpuolikai sulaužė regėjimui pagerinti skirtus jo akinius.

Pareiškėjas apskaičiavo, kad jam padaryta žala siekia net 1 120 eurų.

Policininkai pradėjo tyrimą dėl skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Panašu, kad nukentėjusysis incidento metu galėjo būti neblaivus. Pareigūnai dar bandys ieškoti įrodymų, kad vyras buvo užpultas.

Apie išpuolį užsienietis pranešė atsakingam asmeniui laive ir policininkams vos tik išlipęs į krantą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pil.

Pil. portretas
Koks skirtumas išgėręs ,ne išgėręs ,bet žmogaus užpulti ir apiplėšti niekas neturį teisės .Nusikaltimas įvykdytas .

ALGIS

ALGIS portretas
Jo sumušimas prilyginamas bandito sudaužytos , sulaužytos merginos diagnozei .

ir kas gi čia stebina?

ir kas gi čia stebina? portretas
Pigučių matrioškų kainuojančių stiklinę degtinės ar skardinę beverčio alaus gali visiems nebeužtekti ant kranto išlipus, o kadangi SE pilietis galimai turėjo storesnę piniginę, dar kelionės metu potencialūs varžovai "kovoje" už maždaug 1-1,5 eur kainuojančias matrioškas laiku įvertino nelygiass jėgas ir pasitengė įvesti bent jau apyliges konkurencines galimybes prie matrioškų vitrinos Klaipėdos miestuke: arba bepapė narkomanė, arba lūžtančiom kaip degtukas kojikėm srutų bačka - kaina juk vienoda... nejaugi prie tokio "gėrio" prileisi kaimyną su storesne pinigine? Juk jis įstengs nusipirkti iškart bent dvi štukas matrioškų - ir su supuvusiais viduriais, ir su prarukūtom žiaunom... kova juk žūtbūtinė, moterų bent apynormalių kaip ir neliko, prasmirdusiame mieste teužsiliko pigesnių kvaišalų dozių mėgėjos ir idiotukus gimdančios bepapės...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių