Quantcast

Naujas ilgapirščių taikinys – grožio salonai

Uostamiesčio vagys nusitaikė ir į grožio salonus. Iš vieno jų, esančios Aukštojoje gatvėje, vyras pagrobė rankinę ir striukę.

Incidentas įvyko šeštadienį apie 18 val. Į grožio saloną įbėgo vyras, griebė moters striukę ir rankinę, kurioje buvo asmeniniai daiktai, pinigai ir pabėgo.

51-erių metų moteris ilgapirščio padarytus nuostolius įvertino 350 eurų.

Neretai grožio salono klienčių daiktai tampa lengvu vagių grobiu. Procedūromis atėjusios pasimėgauti moterys rankinę ir striukę palieka prieškambaryje, netoli durų. Dėl to vagys juos gali paimti be didelio vargo.

Dėl šios priežasties kai kurių grožio salonų darbuotojos klientes iš karto įspėja prieškambaryje daiktų nepalikti. Juos geriausia atsinešti į vietą, kurioje bus atliekama procedūra.

Šiam tikslui kai kuriose kirpyklose prie stalo, kur atliekamos procedūros, būna net specialūs kabliukai rankinėms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerda

Gerda portretas
Taip,teko ir man matyti,kai vaiku uzsiemimo kambario durys buvo pirmame aukste ,tuoj buvo ir vaiku rubai sukabinti,durys atidarytos.Ziuriu pries mane eina vyras,pamate,kad viskas lyg ant delno,pasuko link duru.viskas tapo aisku.bet as is kart susukau,na kur eini taipasisalino.o kirpykloje jei yra kabykla,tai tereikia keleta rakinamu dureliu padaryti,ir nemalonumu kaip nebuta.

ACIU

ACIU portretas
Hmm... Gera idėja. Gal dar ka galit pasiulyt ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių