Quantcast

Gyventojas prašo atsiliepti Klaipėdoje kelio ženklą tiesinusį vairuotoją

Jaunystės ir Rūko gatvių sankryžoje vairuotojas nuvertė kelio ženklą, išlipęs iš automobilio dar bandė jį atstatyti, tačiau nesėkmingai – ženklas taip ir liko pasviręs. Įvykį vaizdo kameromis užfiksavęs gyventojas prašo vairuotojo atsiliepti, kitaip teks įvykį registruoti e. policijoje.

Nuotraukomis iš įvykio vietos „Facebook“ paskyroje „Paupiai. Klaipėda“ pasidalino Asociacijos „Paupių bendruomenė“ valdybos pirmininkas Martynas Gaina.

„Kreipiuosi į „Opel Meriva“ vairuotoją, kuriam pirmadienį pavyko „nuskinti“ ženklą Jaunystės ir Rūko g. sankryžoje ir pasišalinti iš įvykio vietos. Norime būti tikri, kad ženklas nedelsiant bus tinkamai atstatytas“, – pranešė M. Gaina.

Anot jo, minėtoje sankryžoje veikiausiai vairuotojas nesuvaldė mašinos dėl slidaus kelio ir dėl to atsitrenkė į ženklą, žymintį kelią, kuriuo suteikta pirmenybė važiuoti per nereguliuojamas sankryžas.

Veiksmai: išlipęs iš automobilio vyriškis dar bandė ženklą atstatyti. „Facebook“ paskyros „Paupiai. Klaipėda“ nuotr.

„Kirto sankryžą, numušė ženklą, truputį pavažiavo, grįžo, šiek tiek jį atstatė, bet jis vis tiek pasviręs, dar ir žemė kažkiek įšalusi. Ženklas negali būti persikreipęs, vis tiek kažkas turės jį sutvarkyti“, – sakė valdybos pirmininkas.

Jis taip pat pridūrė, kad vairuotojo automobilio numerių nebuvo matyti, nes jie buvo užsnigti. Taip pat manoma, kad įvykio kaltininkas taip pasielgė neturėdamas blogų motyvų.

„Kelias tuo metu buvo apledėjęs, važiuoti sudėtinga. Tikrai nepiktybiškai, gali bet kam taip nutikti. Jeigu automobilis draustas, draudimas turėtų tai sutvarkyti, kiek aš suprantu. O jeigu pasišalini iš įvykio vietos, pričiupus žmogų, taikomos kitos sankcijos“, – sakė M. Gaina ir teigė, kad tai ne vienintelis eismo įvykis šioje sankryžoje.

Faktinė situacija rodo, kad bėdų yra.

Dėl šios priežasties Klaipėdos savivaldybė planavo minėtos sankryžos rekonstrukciją.

„Norėtųsi, kad miestas ne nukėlinėtų darbus, o spręstų, nes ten tikrai avaringas ruožas. Šiuo atveju, laimės dalykas, kad nebuvo mašinos priešpriešiais, nes būtų ir avarija ar, neduok Dieve, sužaloti pėstieji. Faktinė situacija rodo, kad bėdų yra“, – kalbėjo M. Gaina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arūnas

Arūnas portretas
Įdomu kaip traktuotų, jeigu eičiau pėsčiomis, paslisčiau ir užsikabinęs už kokio ženklo nuversčiau? Irgi nepasirinktas saugus greitis?

Arūnas

Arūnas portretas
Kai Paupiai kovojo su krematoriumu, sulėkėm ir iš kitų kvartalų. Negadinkite žmogui gyvenimo be reikalo.

Arūnas

Arūnas portretas
Galėtų savivaldybė įsitraukt ir atstatyti tą ženklą. Žmogus sąžiningas, galėjo išvis nuvažiuoti. Tai jam tuoj prikabins pabėgimą... Iki absurdų leidžiamės. paklauskite savivaldybės kodėl gatvės slidžios, tai pasiteisins, kad snygo ir bla bla. O vairuotojas niekuo pasiteisinti negali, saugus greitis. Nuokalne nuvažiuoti galima ir be greičio išvis. Gėda tai asociacijai, atvirkštinis efektas gausis.
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių