Quantcast

Greitkelyje Kaunas–Klaipėda – savaitgalio detektyvas

Klaipėdos rajone, greitkelyje Kaunas – Klaipėda, netoli užeigos „Kilena“, šalikelyje šįryt aukštyn ratais styrojo apvirtusi „Toyota“. Greit paaiškėjo, kad visa šio eismo įvykio istorija – painokas detektyvas.

Šeštadienio rytą, 6.40 val., policijai paskambino Klaipėdos rajono gyventojai iš Jokulių kaimo, kurie pastebėjo, kad iš jų gyvenamojo namo kiemo dingo „Toyota“ su angliškais valstybiniais numeriais, automobilio savininkas šiuo metu užsienyje, o savo mašiną paliko pas giminaičius.

Nepraėjus nė 10 minučių, 6.50 val., policiją pasiekė skambutis, kad netoli „Kilenos“ yra apvirtęs būtent tas pats automobilis, kuris pavogtas iš privataus kiemo.

„Turimais duomenimis, po šio įvykio vaikinas susistabdė pakeleivingą mašiną, pasakė, kad nukentėjo avarijoje ir paprašė, kad iškviestų greitąją medicinos pagalbą. Medikai nuvežė devyniolikmetį klaipėdietį į ligoninę, kad įvertintų sužalojimus ir suteiktų pagalbą. Tačiau iš ligoninės jis pabėgo“, – pasakojo Klaipėdos policijos atstovė Andromeda Grauslienė. 

Policininkai netrukus jaunuolį rado jo namuose, jam nustatytas girtumas (virš promilės) ir atsivežė jį apklausti. Kol kas aiškinamos įvykio aplinkybės. Manoma, kad į eismo nelaimę patekusiu automobiliu jaunuolis važiavo vienas.

Spėjama, kad žmonės, iš kurių kiemo buvo pavogtas automobilis, ir tas jaunuolis, su vogta mašina pakliuvęs į eismo įvykį, nėra pažįstami ir niekaip nesusiję.


Šiame straipsnyje: vogtas automobilispavogtas automobilisgirtas vairuotojaseismo nelaimėsukėlė eismo nelaimęapvirto automobilisavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Eutanazija

Eutanazija portretas
Žiaurus detektyvas

Onute

Onute portretas
Kokiam užsienį šeimininkas.vel uzpyles turbūt.kiek stovėdavo nieks nevoge.patys apsivertė.

Siaip

Siaip portretas
Turbūt jaunuolis sukūrė istorija.turbut pas varė ir apsiverte
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių