Quantcast

Girtutėlį poilsiautoją iš paplūdimio išprašė tik pareigūnai

Kaitrų šeštadienį uostamiesčio pliažuose poilsiautojų netrūko. Be tądien įvykusių vagysčių, ramybę drumstė ir stipriai įkaušęs vyras.

Pasak biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojo Aleksandro Siakki, Smiltynės paplūdimyje, ties Naująja perkėla, labai girtas vyras atsisakė išeiti iš paplūdimio. Todėl gelbėtojams teko kviesti policiją.

Atvykę pareigūnai išvedė ne tik nuo alkoholio, bet ir nuo saulės apsvaigusį vyrą iš paplūdimio. Už buvimą girtam viešoje vietoje jis veikiausiai neišvengs atsakomybės.

Tą patį šeštadienį į uostamiesčio policiją kreipėsi 1950 m. gimęs vyras. Apie 13 val. Klaipėdoje esančiame paplūdimyje, šalia 13-osios gelbėtojų zonos, buvo pavogtos jo kelnės su pinigine: 220 eurų ir dokumentais, taip pat telefonas „Nokia“. Padaryta žala – 285 eurai.

Netoli Girulių, pliaže laiką leidusi senyvo amžiaus klaipėdiečių pora apie 14 val. irgi pastebėjo, kad buvo apvogti.

1940 m. gimusio vyro rankinėje pasigesta piniginės su 150 eurų, banko kortelės. Tam, kad nepamirštų, ant banko kortelės žmogus buvo priklijavęs ir jos kodą.

Dėl šio įvykio smarkiai susijaudinusiam vyrui staiga sustreikavo širdis. Pirmąją pagalbą jam suteikė pliaže budintys medicinos darbuotojai, vyrui pasidarė geriau. Į paplūdimį iškviesta policija.

Apsukrūs vagys yra nepastebimi, todėl poilsiautojai turėtų išlikti budrūs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ojojoi

Ojojoi portretas
Tam, kad nepamirštų ant banko kortelėe užklijavo kodą... berubiai yra 2daltkau, visata ir žmogaus kvailumas...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių