Quantcast

Girtuoklių keliuose nemažėja

Girtų vairuotojų nuotykiai gatvėse bei keliuose jau nekelia juoko. Savižudžiais ir žudikais vadinami girtuokliai savaitgaliais kimšte užkemša policijos areštinės kameras.

Ankstų sekmadienio rytą, 7.40 val., Statybininkų ir Taikos prospektų žiedinėje sankryžoje automobilio „ Mercedes Benz” vairuotojas sukėlė eismo įvykį – įvažiavo į žaliąją žiedo veją – ir iš ten pabėgo.

Policijos ekipažas 28-erių vairuotoją sulaikė Alksnynės gatvėje.

Nuo įtariamojo sklido alkoholio tvaikas, tačiau pūsti į alkoholio matuoklį jis atsisakė.

Ant jauno vyro veido ryškėjo sužalojimo, patirto avarijos metu, žymės.

Pareigūnai sulaikė šį vairuotoją ir uždarė į areštinę.

Tą ankstyvą rytą policininkai žvalgėsi ir Palangoje. 7.20 val. Klaipėdos plente jie sustabdė „Volkswagen Touran“, kurį vairavo gerokai neblaivus 44 metų vyras. Alkoholio matuoklis parodė 2,06 prom.

Kretingoje pažeidėjų pareigūnai tykojo dar anksčiau ir neapsiriko. 5.18 val. Žemaitės alėjoje sustabdę „Mercedes Benz“ jie suprato, kad 33 metų vairuotojas yra neblaivus. Jaunas vyras įpūtė 1,90 prom.

Dar du giri vairuotojai įkliuvo penktadienį Klaipėdoje. 54 m. nutvertas prie vairo, nors alkoholio matuoklis rodė 2,85 prom., o 46 m. vairuotojas įpūtė 1,59 prom.

Visų šių asmenų laukia baudžiamoji atsakomybė, vairuotojo pažymėjimo praradimas, didelė bauda ir galbūt transporto priemonės konfiskavimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KARANTYNAs

KARANTYNAs portretas
Pažiūrėkit kai statybininkai važinėja susispaude kaip silkės be jokių ap saugų ir smirda jau per kilometrą.... 7.00 jau girti... Stop Kontrolė.....

Pilietis

Pilietis portretas
Dabar girtu prie vairo padaugejo,nes policininku pajegos sutelktos tik i korona,kaip ir ligų karantino metu daugiau neegzistuoja,tik korona

...

... portretas
Prie 4 promilių reikia šaudyti vietoje.
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių