Quantcast

Girtų vairuotojų – pilni keliai

Girti vairuotojai savaitgalį šiurpino ir stebino savo pavojingu elgesiu. Policininkai kai kuriuos jų nutvėrė važiuojančius, o kai kuriems girtumas konstatuotas jau po eismo įvykio.

Šeštadienį anksti ryte, 7.35 val., Klaipėdos priemiestyje – Jakuose, policininkai patikrino automobilio „Citroen C5“ vairuotojo blaivumą. 51 metų vyras į alkoholio matuoklį įpūtė 1,63 prom.

Panašiu metu Plungės rajone, ties Jovaišiškės kaimu automobilis „Volkswagen Passat“ nuvažiavo nuo kelio į griovį. 36 metų vairuotojas nesuvaldė automobilio, nes buvo girtas, jam nustatytas 1,70 prom. girtumas.

Atsakomybės už vairavimą neblaiviam bandė išvengti šeštadienio popietę, po 13 val., automobilį BMW Neringoje vairavęs 49 metų vyras.

Pareigūnams buvo pranešta, kad šis automobilis atsitrenkė į medį. Policininkai vairuotojo avarijos vietoje nerado, netrukus jie nuvyko į šio žmogaus namus Juodkrantėje ir aptiko jį girtą, matuokliu konstatuotas 1,70 prom. neblaivumas.

Vyras prisipažino vairavęs, nežinia, ar jis pasisakė, kad girtavo prieš sėsdamas prie vairo.

Vakare, prieš 19 val., Skuodo rajone, Mažųjų Rūšupių kaime policininkai nutvėrė 32 metų vyrą, vairavusį automobilį „Peugeot“.

Šis žmogus ne tik buvo girtas 1,90 prom., bet ir neturi teisės vairuoti.

Apie 20 val. Šilutės rajone, kelyje Žemaičių Naumiestis-Švėkšna pareigūnai sustabdė 42 metų moters vairuojamą automobilį „Volkswagen“. Paaiškėjo, kad ji buvo gerokai neblaivi – 2,10 prom.

Visų šių asmenų laukia baudžiamoji atsakomybė, didžiuliai nuostoliai ir teisės vairuoti praradimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip portretas
Stai ir islindo gudrucio Verygos kvailu istatymu pasekmes. Geras yra posakis kad lazda turi du galus. Dabar sekmadienisis alchogoli rytais perka net tie, kurie ir negeria, nes po 15 h jau negali nusipirkt net skardines alaus, o is pigiu baru kaip kiaules girti isropoja. Kur logika?

nujo

nujo portretas
tegu didina baudas.....Paziurekit...Estijoje uz virsijima greicio 20 km....bauda 400 euru...o pas mus..20 euru.Tai,kaip lakste,taip ir lakstys

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Skvenelis su Veryga sako ,kad sumažėjo geriančių.Sumažėjo perkančių iš parduotuvių,o geriančių padaugėjo.Manau ,kad jų noras prieš paliekant seimą nustekenti Lietuvą kaip visada daro išeinantis.Kirkilas,ir kiti buvę komunistai,o konservatoriams reikia sukti galvas per naktis kaip iškjuopti jų palikimą,ekonominę krizę.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių