Quantcast

Girti vairuotojai nuo Klaipėdos pareigūnų nepasislėpė

Trečiadienį Klaipėdoje du girti vairuotojai bandė pabėgti nuo atsakomybės, nors padarė skriaudą kitiems eismo dalyviams.

Liepos 17-osios ryte, kelios minutės po 9 val., Taikos prospekto ir Kauno gatvės sankryžoje girto 19-mečio vairuojamas „Peugeot“ rėžėsi į priešais jį ta pačia kryptimi važiavusį ir sankryžoje sustojusį „Volkswagen Passat“.

Susidūrimas įvyko todėl, kad girtas (1,98 prom.) „Peugeot“ išsinuomojęs vaikinas nesilaikė saugaus atstumo ir važiavo pernelyg greitai.

Po avarijos kaltininkas bandė pasprukti iš įvykio vietos, bet 50-metis vyras sulaikė pažeidėją ir perdavė jį atskubėjusiems policininkams.

22 metų mergina, vairavusi „Volkswagen Passat“, buvo išgabenta į ligoninę, susidūrimo metu ji pasitempė kaklo raiščius. Vėliau medikai jai leido važiuoti namo, ji bus gydoma ambulatoriškai.

Po avarijos iš vienos sumaitotų mašinų ėmė veržtis dūmai, todėl teko kviesti ugniagesius. Jie neleido kilti gaisrui, be to, sušlavė automobilių duženas ir specialiomis priemonėmis surinko iš mašinų ištekėjusius skysčius.

Tos pačios dienos vakare, apie 22.30 val., Šilutės plente į stovintį automobilį atsitrenkė neblaivios moters vairuojamas „Mercedes Benz A140“.

Moteris važiavo atbula, apgadinto „Volkswagen Golf“ vairuotojo šalia nebuvo, todėl kaltininkė parašė raštelį, nurodydama savo telefono numerį ir užkišo jį už sugadintos mašinos valytuvų.

Įvykio liudytojai įtarė, kad moteris buvo neblaivi.

Netrukus apie incidentą sužinojo policininkai. Jie rado „Mercedes Benz“ vairavusią 59 metų moterį namie girtą. Matuokliu užfiksuota 2,12 prom.

Klaipėdietė pripažino kaltę, neneigė vairavusi girta ir sukėlusi eismo įvykį.

Naktį ji, kaip ir ryte avariją sukėlęs vaikinas, praleido areštinėje.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarijos Klaipėdojegirti vairuotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių