Quantcast

Girtas vairuotojas Plungės rajone rėžėsi į stovinčių mašinų eilę

Girtas vairuotojas Plungės rajone sukėlė avariją, kurioje sumaitoti keturi automobiliai ir sužeisti du vaikai. Jauno vyro įžūlumas apstulbino nukentėjusiuosius ir įvykio liudininkus.

Nelaimė Plungės rajone, remontuojamame kelyje Skuodas–Plungė įvyko šeštadienį apie 15 val., kai trys automobiliai stovėjo. Vairuotojai tuo metu laukė užsidegant žalio šviesoforo signalo, leidžiančio pravažiuoti remontuojamą kelio ruožą.

Eilutėje laukę žmonės vėliau dalijosi pašiurpę matydami, kaip prie stovinčių mašinų didžiuliu greičiu atlėkė automobilis „Ford Galaxy“.

Jo vairuotojas nespėjo susiorientuoti ir sustabdyti mašinos, todėl rėžėsi į paskutinį eilėje stovintį „Volkswagen Caddy“. Šis nuo stipraus smūgio šoko į priekį ir atsitrenkė į priešais stovintį „Volkswagen Passat“, o šis – į automobilį „Jeep“.

Medikų pagalbos prireikė paskutiniajame automobilyje sėdėjusiems ketverių ir penkerių metų vaikams. Po medikų apžiūros vaikai išleisti gydytis ambulatoriškai.

Avarijos priežastis netruko paaiškėti – 33 metų vyras, vairavęs „Ford Galaxy“, buvo girtas. Į įvykio vietą atskubėję pareigūnai alkoholio matuokliu nustatė jam 1,77 prom. girtumą.

Jis avarijos metu susižalojo ir pateko į ligoninę.

Vyras turėtų būti teisiamas. Tokiose bylose kaltininkams skiriamos tūkstantinės baudos, jie praranda vairuotojo pažymėjimą ir automobilį, kurį vairavo eismo įvykio metu. Bet to, kaltininkas turi atlyginti nukentėjusiesiems sukeltą žalą.


Šiame straipsnyje: avarija LTgirtas vairuotojasPlungės rajonasrėžėsi į automobilius

NAUJAUSI KOMENTARAI

stebuklu ne buna

stebuklu ne buna portretas
litofcai ne geria, cia kiti laka

Povilas

Povilas portretas
Kuria prasme debiliški įstatymai, gal galite pakomentuoti?

Stabdis

Stabdis portretas
Kada tokius asilus ims linciuoti patys vairuotojai? Del debilisku istatymu, treninginiai muzikai kraustosi jau is proto.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių