Quantcast

Gelbėjimo operacija: pareigūnams teko pasirūpinti girto BMW vairuotojo šuniuku

Tvarkos gatvėse ir keliuose žiūrintys policininkai neretą dieną susiduria ne tik su girtais vairuotojais, bet ir turi kitų rūpesčių. Vieną vakarą jiems teko važiuoti į gyvūnų prieglaudą, kur paliko girto vairuotojo mašinoje rastą šuniuką.

Antradienį, apie 21 val., uostamiesčio policijos patruliai Radailiuose sustabdė 57-erių vyro vairuojamą automobilį BMW.

Vairuotojas buvo neblaivus, alkoholio matuoklis parodė 2,03 prom., tai reiškia, kad vairuotojas toliau važiuoti nebegalėjo, policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Kalbėdami su girtu vairuotoju policininkai ant galinės sėdynės pamatė šuniuką. Vairuotojas pasakė kontaktus žmogaus, kuris esą galėtų pasirūpinti augintiniu. Tačiau tas asmuo kažkodėl negalėjo pagelbėti ir į įvykio vietą neatvažiavo.

Pareigūnams neliko kitos išeities, kaip nuvežę vairuotoją į areštinę, tą patį vakarą sukti į Kalotę, kur veikia gyvūnų prieglauda „Nuaras“. Labradoro retriverio jauniklis liko šioje įstaigoje.

Po paros į laisvę išleistas vairuotojas nuskubėjo pasiimti savo augintinio.

„Šuniukas buvo registruotas, paženklintas, paskiepytas. Atvykęs šeimininkas pateikė savo asmens dokumentą ir mes įsitikinome, kad jis yra šuniuko šeimininkas. Tai nebuvo pirmas kartas, kai pareigūnai mums atvežė sulaikyto žmogaus šunį“, – patikino „Nuaro“ administratorė Gintarė Liutkuvienė.

Per šešerius G.Liutkuvienės darbo gyvūnų prieglaudoje metus panašių atvejų būta bene dešimties. Nė vienas pareigūnų atvežtas gyvūnas prieglaudoje neliko, visi šeimininkai juos atsiėmė.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė prisiminė prieš kelis mėnesius pareigūnų rastą kačiuką. Tada pareigūnai jį išgelbėjo nuo pražūties.



NAUJAUSI KOMENTARAI

X

X portretas
Bekepuriui patiko šuniukas

Ibaisi įstaiga

Ibaisi įstaiga portretas
Tai ką pareigūnai nežino.kad gyvūnus vežti reikia į gyvūnų prieglaudą,o ne į uždarą akcinę bendrovę nuaras???? Negi tokie beširdžiai....liūdna,kad nepasirūpina gyvūnais....

Aleksandras

Aleksandras portretas
Gal pareigūnai už tai medalį duoti?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių