Quantcast

Gargžduose staiga į gatvę įbėgęs ir partrenktas pėsčiasis neišgyveno

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Klaipėdos rajone, Gargžduose, automobilis partrenkė staiga į pėsčiųjų perėją įbėgusį vyrą. Nukentėjusysis po nelaimės pristatytas į ligoninę, kurioje sekmadienio rytą jo gyvybė užgeso.

Nelaimė įvyko šeštadienį 18.04 val. Klaipėdos rajone, Gargžduose. Automobilis „Opel Astra“, vairuojamas 65-erių vyriškio, partrenkė ir sužalojo staiga į pėsčiųjų perėją įbėgusį 58-erių vyriškį. 

Pėsčiasis dėl įvairių kūno sužalojimų buvo paguldytas į ligoninę, o sekmadienį, apie 7.40 val., kaip pranešė Policijos departamentas, nukentėjęs vyriškis ligoninėje mirė.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTmirė vyraspartrenktas pėsčiasis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Žinoma saugai,,kėglius,, tik labai gaila kad jie patys nė kiek nesisaugo, ir baisiausia,kad mūsų vaikai net nepasuka galvos pasižiūrėti ar nėra šalia mašinos.Vairuotojas privalo praleisti pėstijį perėjoje,o pėstysis privalo įsitikinti ar jį pastebėjo ir praleidžia.Būkim tolerantiški vieni kitiems.

pėsčioji

pėsčioji portretas
nesvarbu kad perėja nagi nepulk prieš atvažiuojant mašinai į gatvę įsitikink ar vairuotojas tave mato ar praleidžia ir nebus partrenktų perėjose nes pėstieji patys lenda po mašinomis būkite budrūs ir atsargūs ir laimingi grįšite į namus

Anonimas

Anonimas portretas
Pėstieji galvoja, kad jiems visada,dega žalias!!! kaip nuo lenciugo nutrūkę, net nežiūri ar masina sustos ar ne, visiškai savęs nesaugo! Ir tik vairuotojai visada kalti.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių