Quantcast

Dvi moteris pražudęs neblaivus vairuotojas už nužudymą nuteistas 14 metų laisvės atėmimu

  • Teksto dydis:

Dvi moteris pražudęs neblaivus vairuotojas už nužudymą nuteistas 14 metų laisvės atėmimo bausme, ketvirtadienį pranešė Klaipėdos apygardos teismas.

Kaltininkui paskirta ir baudžiamojo poveikio priemonė – uždrausta naudotis teise vairuoti kelių transporto priemones penkerius metus.

Anot teismo, viršydamas greitį ir lenkdamas priekyje važiuojantį automobilį, neblaivus vairuotojas nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į priekyje ta pačia eismo juosta važiavusį automobilį „Toyota Auris“.

Jis smūgio išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais važiavusiu vilkiku.

Susidūrimo metu žuvo automobilio „Toyota Auris“ vairuotoja R. U. ir keleivė L. K., o vilkiko vairuotojui, kuris stengėsi išvengti susidūrimo ir nuvažiavo į griovį, buvo sukeltas fizinis skausmas.

Žuvusiosios R. U. artimiesiems iš draudimo bendrovės priteista: dviem dukroms – po 22 tūkst. eurų neturtinės žalos atlyginimo, o vienai iš jų – ir 136,43 euro turtinės žalos atlyginimas, mamai – 23 tūkst. eurų neturtinės žalos atlyginimas, seseriai – 5 tūkst. eurų neturtinės žalos atlyginimas.

Žuvusiosios L. K. artimiesiems iš draudimo bendrovės priteista: mamai ir tėvui – po 3 tūkst. eurų neturtinės žalos atlyginimo. Nukentėjusiam vilkiko vairuotojui iš draudimo bendrovės priteistas 1 tūkst. eurų neturtinės žalos atlyginimas.

Apygardos teismo nuosprendis per 20 dienų nuo paskelbimo dienos gali būti skundžiamas apeliacine tvarka Lietuvos apeliaciniam teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o kada teis Kondratjeva

o kada teis Kondratjeva portretas
ar temps guma iki senaties ?

Muzikui ilgai draskys

Muzikui ilgai draskys portretas
Sikna??daugiau neziures i alkoholi??

>Antanui ir Jonsui

>Antanui ir Jonsui portretas
Visi puikiai žino tuos pavyzdžius - radzevičius, daukšys.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių