Quantcast

Du sugėrovai patyrė žiaurų smurtą

Palangoje pirmadienį vakare įvykdytas nusikaltimas, kurio metu sužaloti du vyrai, įtariamųjų ieškoma. Kol kas smurto motyvas nežinomas.

Gegužės 21 dienos vakare, po 20 val. kurorto Taikos gatvėje, prie parduotuvės „Iki“, prie įvažiavimo į požeminį garažą girtavo trys vyrai. Netrukus dviem jų prireikė medikų pagalbos.

Kaip vėliau paaiškino nukentėjusieji, jiems sėdint ant požeminio garažo atbrailos prie jų priėjo du iš matymo pažįstami vyrai.

Vienas jų sėdėjusiajam smogė ranką. Šis virto atbulas iš maždaug trijų metrų aukščio. Kitas atėjūnas ėmė spardyti dar vieną girtavusį prie parduotuvės vyrą.

Kai mušeikos dingo, kažkur nusvirduliavo ir suspardytas vyras. Trečiasis, sužalojimų nepatyręs palangiškis iškvietė pagalbą.

Medikai skubiai išgabeno į ligoninę krauju iš žaizdos galvoje srūvantį ir skausmais šone besiskundžiantį 65 m. vyrą. Vėliau iš ligoninės gauta žinia, kad dėl kritimo iš aukštai jis patyrė politraumą, nukentėjusysis gydomas Reanimacijos skyriuje. Be to, jam buvo nustatytas 1,79 prom. girtumas.

Sveikas likęs jo draugas į alkoholio matuoklį įpūtė 2,36 prom.

Maždaug po pusantros valandos nuo šio įvykio kurorto Sodų gatvėje aiškiai neblaivus, sumuštas vyras paprašė praeivių iškviesti jam pagalbą.

Paaiškėjo, kad tai – trečiasis prie parduotuvės girtavęs ir smurtą patyręs vyras. 54 metų žmogus papasakojo policininkams tą pačią istoriją apie juos sumušusius du iš matymo pažįstamus, šiek tiek jaunesnius vyrus.

Medikai ir šį nukentėjusįjį nuvežė į ligoninę. Jam diagnozuota kairio antakio žaizda ir kairės akiduobės kaulo lūžis. Šis vyras taip pat buvo neblaivus. Jam nustatytas maždaug dviejų promilių girtumas.

Sumušti vyrai minėjo, kad kaltininkai gali būti apie 45 metų amžiaus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

daina

daina portretas
niekaip tų chronių nesutvarko. Gautų rupūžės viešųjų darbų, bemat išsiblaivytų. Kiek gali su jais cackintis?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių