Quantcast

Drama Palangoje: girtas vyras grasino nušauti moterį, nusižudyti pats

Antradienį Palangos policijos pareigūnai porą valandų vargo bandydami įkalbėti girtą, ginklu besišvaisčiusį vyrą. Dramai baigėsi laimingai, tik jos kaltininkas pakliuvo į areštinę, jo laukia nemenki nemalonumai.

Liepos 7-osios vakare, 18.16 val. 60-metė palangiškė griebėsi telefono ragelio – girtas vyras ėmė jai grasinti šaunamuoju ginklu.

Pareigūnai išskubėjo į Žiogupio gatvę, kur namo kieme juos pasitiko nukentėjusioji. Jai pavyko išvengti smurto, bet tuo metu jos sutuoktinis jau buvo užsibarikadavęs namuose ir visiškai rimtai grasino nusišauti.

„Policininkams teko pasitelkti visas psichologijos ir derybų žinias. Maždaug dvi valandas pareigūnai kalbino 63 metų vyrą, klausė jo išvedžiojimų, kol įkalbėjo atidaryti duris ir atiduoti ginklą.

Paaiškėjo, kad jis – savadarbis. Dėl neteisėto ginklo įgijimo ir laikymo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai palangiškiui gresia areštas arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Palangos policijos komisariato viršininkas Algirdas Budginas pasakojo, kad įvykio metu vyras buvo smarkiai apgirtęs, alkoholio matuokliu užfiksuotas 2,63 prom. siekiantis jo girtumas.

Teigiama, kad vyras girtavo visą savaitę.

Narpliojantys antradienio įvykius pareigūnai dar gali šiam žmogui pateikti kaltinimus ir dėl grasinimo nužudyti.

Nemaža dalimi bausmė palangiškiui priklausys nuo jo paties pozicijos, nuoširdi atgaila ir pažadas niekada panašiai nepasielgti dažnai tampa lengvinančia aplinkybe, leidžiančia skirti švelnesnę bausmę.


Šiame straipsnyje: drama Palangojegrasino ginklugrasino nusižudytipagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

Budelis

Budelis portretas
Ikalbinejo ginkluota nusikalteli? Jooooooo......

Visaj ne vyrs

Visaj ne vyrs portretas
Jei nesugeb nusišauti....

Anonimas

Anonimas portretas
Amerikietiski sugebejimai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių