Quantcast

Dingusio klaipėdiečio savaitgalį ieškos savanoriai

Klaipėdiečius vis dar kausto nežinia ir spėlionės dėl sekmadienio naktį nežinia kur dingusio Evaldo Rusio likimo. Savaitgalį vaikino draugai ir pažįstami buria didžiulį būrį savanorių ir planuoja ieškoti pražuvėlio pagal iš anksto sudarytą planą. Policija taip pat tęs paiešką, tiesa, tai bus darbas kabinetuose.

Socialiniuose tinkluose jau sukurtos dvi grupės, kur norintys padėti ieškoti E.Rusio dalijasi savo įžvalgomis, pasakoja, kurias vietas jau apžiūrėjo ir ką dar ketina nuveikti.

Kadangi vaikinas iš savo bičiulių vestuvių pokylio išėjo naktį, imta spėlioti, ar jis netapo nusikaltimo auka. Tokias mintis pakurstė keli komentatoriai. Be to, pernelyg daug vietos grupės pokalbiuose užėmė ekstrasensais ir aiškiaregiais tikinčiųjų įrašai.

Todėl bičiuliai sukūrė naują grupę, kurioje stengiamasi atsiriboti nuo bereikalingų kalbų, ir dalijamasi tik paieškų rezultatais bei planais.

Šeštadienį buriamas didelis būrys savanorių ne tik klaipėdiečių, bet iš visos Lietuvos. Žmonės kviečiami susirinkti vienoje vietoje ir pasiskirstyti plotais, kuriuose ieškos vaikino. Žadama apžiūrėti visą centrinę miesto dalį, užsukant į apleistus pastatus, rūsius, pasižvalgyti po krūmynus ir kitas rečiau lankomas vietas.

Policija dirba pagal tokioms paieškoms sukurtas instrukcijas. Pareigūnai gavo šimtus valandų vaizdo kamerų įrašų. Dar apie pusšimtis jų neperžiūrėti. Pareigūnai žada pasidomėti E.Rusio banko sąskaita, banko duomenys gali atskleisti, ar po sekmadienio nakties ieškomas asmuo ja disponavo.

Policininkai ketina papildomai bendrauti su miesto ligoninių personalu, galbūt vaikinas kreipėsi, bet nebuvo paguldytas į kurią nors gydymo įstaigą. Svarbi kiekviena detalė ir net menka užuomina gali nukreipti paiešką kita linkme. Dar liko apklausti kai kuriuos liudininkus.

"Atrodo, kad visas fizinių paieškų galimybes kol kas esame išnaudoję. Narai žvalgė Dangės dugną, labiausiai tikėtinoje vietoje kūno neradome. Narai pasakojo, kad palei dugną yra stipri srovė į marių pusę. Kol negavome naujų duomenų, kitų veiksmų neplanuojame", – kalbėjo Klaipėdos miesto policijos komisariatui vadovaujantis Albinas Misevičius.

Vaizdo kameros paskutinį kartą užfiksavo E.Rusį einantį link pėsčiųjų perkėlos dešiniąja Dangės krantine. Atgal grįžtančio jo įrašuose nematyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
Deja, jeigu buvo gana stripria srove i mariu puse, tai galima vaikino lavona srove galejo tiesiog nunesti tiesiai i marias, o toliau viskas priklauso nuo to, kokia srove buvo ar yra mariose, is juros, ar i jura. Tikekimes, kad vaikinas visgi atsiras gyvas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių