Quantcast

Dėl nužudymo įtariamo asmens maištas areštinėje: paskelbė bado streiką

Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato areštinėje laikomas įtariamas žmogžudyste jaunas vyras pareiškė skelbiantis bado akciją.

30-metis vyras į Klaipėdos vyriausiąjį policijos komisariatą buvo atgabentas tyrimo veiksmams atlikti, aiškinantis žmogžudystės aplinkybes.

Trečiadienį 12.36 val. jis pareiškė atsisakantis valdiškų pietų ir pareiškė skelbiantis bado akciją.

Kaskart, kai ateidavo laikas valgyti, šio įtariamojo pareigūnai oficialiai paklausdavo, ar jis nepersigalvojo ir toliau atsisako maisto.

Taip jis bandė paspausti, kad būtų nedelsiant išvežtas į Šiaulių tardymo izoliatorių, nes nenori būti uostamiesčio areštinėje.

Ketvirtadienį ryte, jau po pusryčių, kurių dar nevalgė, jis parašė prašymą duot jam maisto ir patikino nutraukiantis bado akciją.

Viešojo saugumo tarnybos policijos pareigūnai suimtuosius į Šiaulių tardymo izoliatorių veža ne tada, kai šie to nori, o pagal grafiką pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį. Todėl bandymai nurodinėti, kada, kaip ir kur vežti suimtuosius neturi prasmės.

Penktadienį policijos pareigūnai šį asmenį, kaip ir kitus, išgabens į Šiaulių tardymo izoliatorių.

Pastaruoju metu protestai areštinėje būna būtent tokie – už grotų laikomi asmenys atsisako maisto, o jų reikalavimai taip pat kartojasi, dažniausiai jie nori kaip galima greičiau grįžti į jiems įprastą tardymo izoliatoriaus aplinką.

Būta reikalavimų leisti pasimatyti su artimaisiais, leisti jiems perduoti asmeninio naudojimo daiktų. Vis rečiau suimtieji žalojasi imituodami bandymą nusižudyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hahaha

Hahaha portretas
Tegu streikuoja ,greičiau nudves ir teisti nereikės,jis iš mūsų maitinasi ,tai gal jam padėti badauti ,tarkim uždėti pagalvė ant veido ir prispausti kad nesauktu neskanu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių