Quantcast

Dėl kyšančių laidų – nerimas uostamiesčio gyventojams

  • Teksto dydis:

Sąjūdžio parke vaikštinėjantiems žmonėms, išvydus parko teritorijoje iš elektros paskirstymo dėžės styrančius laidus, kilo klausimų.

Anot klaipėdiečių, netoli šios vietos nuolat zuja vaikai, vaikšto suaugusieji. Baiminamasi, kad nepašalinus įrenginio gali įvykti nelaimė.

"Sąjūdžio parke jau kurį laiką prie paminklinio akmens iš elektros paskirstymo dėžutės kyšo laidai, kabeliai. Kasdien ten vaikštau su vaiku ir matau, kad šie laidai itin juos domina", – teigė klaipėdietė.

Žmonės nuogąstauja, kad, prisilietus prie laidų, laukia tragiškos pasekmės. Esą mažieji gali ne tik susižaloti, bet ir kilti pavojus jų gyvybei.

Bendrovės "Gatvių apšvietimas" generalinis direktorius Dangeras Aleksandrovas patikino, kad žmonėms baimintis nereikėtų, mat elektros srovė prietaise jau kurį laiką atjungta, įtampos nėra.

"Po Sąjūdžio parke vykusios rekonstrukcijos šalinama viena elektros linija. Šiems darbams reikia laiko. Šiandien darbuotojai išvyko pašalinti minėtos paskirstymo dėžės. Prieš kurį laiką vandalai pavogė jos metalines dureles. Apie šią situaciją pranešė atvirus laidus pastebėję žmonės. Vis dėlto gyventojai turėtų būti atsargūs, nesiartinti prie įrenginių ir neliesti rankomis laidų, kadangi srovė atjungta dar ne visose paskirstymo dėžutėse", – vakar komentavo D.Aleksandrovas.

Pastebėjus atvirus laidus, klaipėdiečiai raginami nedelsiant pranešti bendrovei "Gatvių apšvietimas".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių