Quantcast

Dėl dokumentų klastojimo Klaipėdos socialinės paramos centre pradėtas ikiteisminis tyrimas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos teisėsaugos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl galimo dokumentų – tarnybinių automobilių kelionės lapų klastojimo uostamiesčio socialinės paramos centre.

Kaip antradienį pranešė prokuratūra, praėjusiais metais Klaipėdos miesto savivaldybės kontrolės ir audito tarnyba, vykdydama patikrinimus uostamiestyje socialines paslaugas teikiančiose savivaldybės biudžetinėse įstaigose, gavo duomenų, kad miesto socialinės paramos centro tarnybiniai automobiliai galimai naudojami ne pagal teisės aktų reikalavimus.

Pažymima, jog keturiuose iš penkių įstaigai priklausančių automobilių kelionės lapuose buvo galimai įrašyti neteisingi automobilių spidometrų rodmenys.

Įtariama, kad tai buvo daroma siekiant pasisavinti įstaigos lėšas, skirtas degalų įsigijimui.

„Skaičiuojama, kad įstaigai tokiu būdu galėjo būti padaryta daugiau nei 22 tūkst. eurų turtinė žala“, – teigiama pranešime.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūra, jį atlieka uostamiesčio policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klpd.

Klpd. portretas
susitikime su rinkėjais bibliotekoj abiems norintiems būt meru kandidatams viena bobutė uždavė klausimą ,,ar bus padarytas socialinės srities savivaldybėje auditas?" Abu pažadėjo kad bus. Taip kad išsivalę ausis ir prasitrynę akis:D) sekime kada kas prasidės..Oi bus kas veikt pas Leisytę, oi bus..:D) Ir ne kokios mašinytės kurios galimai važinėjo savais reikalais benzinas, o pinigučiai ,,ganialinami"iš soc.pašalpų, neišmokamų kompensacijų ir pan.varguolių reikmių dalies ten kur kas nori ir kaip nori :D) Sako kad net Bastionų tiltui iš socialinės srities buvo paimta 3 ..limonai"litų...Antra vertus kažin ar Petrošius kažką pajudins (tai jo partija kartu su liberalais tiek metų leidžia tokias socialininkų,,varkes"..) O va Vaitkus jei norės ir bus meru, tai tikrai gali išnešiot schemutę pakibini fini:D)

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
Kam tie cirkai,jug teismai dirba parazytams,visa lietuva yra parsidavusi kysiams,visur betvarke,tik idmu ar ilgai zmones ziures i tuos parazytus,jau neimanoma ,visur tik vagys,aferistai valdo lietuva,net merai renkami is nuteistuju,nes jie visi laisvi issipirke ,niekas nesedi,o lipa per galvas i auksta posta,kur zmoniu protas,nebeaskiria geri nuo blogi,kur mes einam,paaugliai zudo zmones ,valdzia akivaizdziai meluoja,vagia,kiek dar tesis sitas siaubas,nejaugi nebera mastanciu zmoniu,lietuva zlugdoma paciu lietuviu rankomis,

Būtų gerai ir išsamiau patyrinėti

Būtų gerai ir išsamiau patyrinėti portretas
Kodėl kai baigiasi metai ir lieka soc.paramai skirtų pinigų jie pervedami soc.darbuotojų algų priedams? Net po 50 proc ir daugiau viso metinio biudžeto lieka kai kuriose savivaldybėse neišbaigtas skurstantiesiems. Kaip tai gali būti? Kai tokia tvarka, tos soc.pinigų dalintojos iš tiesų yra suinteresuotos jų nedalinti iš viso. O jau kai dalina, gali nukristi iš nuostabos. Pačios turtingiausias miesto damos pasiima tuos vadinamus ligos pinigus kur kartą per metus atnešusios vaistų pirkimo kvitus gauna valdiškų pinigų pluoštą. Tiesiog nėra kontrolės. Savivaldos lygmeniu daro ką nori,tarnautojos kai kurios nachališkos.Reikia korupciją jų tirti, kaip saviems galimai padalina tuos valdiškus pinigus.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių