Quantcast

Dar vienas pareigūnų „laimikis“ Klaipėdoje: sulaikytas girtas autobuso vairuotojas

  • Teksto dydis:

Penktadienį ryte Klaipėdoje policija sulaikė neblaivų ir teises anksčiau praradusį maršrutinio autobuso vairuotoją.

Pasak Klaipėdos apskrities policijos, 1974-aisiais gimęs vairuotojas buvo sustabdytas patikrinimui apie 7.30 val. Taikos prospekte.

Keleivius vežantys vairuotojai privalo būti visiškai blaivūs, o link Melnragės važiavusiam vyrui nustatytas 0,25 promilės girtumas.

Taip pat pareigūnai nustatė, kad vyrui jau anksčiau, už kelių eismo taisyklių pažeidimus vairuojant asmeninį automobilį, buvo atimtos teisės.

Už vairavimą išgėrus vyrui skirta 450 eurų bauda, taipogi surašytas administracinio nusižengimo protokolas dėl vairavimo neturint vairuotojo pažymėjimo.

Iš viso penktadienį ryte Klaipėdos pareigūnai patikrino apie 50 miesto ir priemiestinių autobusų vairuotojų blaivumą.

Ketvirtadienį Mogiliovo gatvėje buvo sulaikytas sunkiai apgirtęs autobuso vairuotojas. Vyrui nustatytas 2,76 promilės girtumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Džermeika gal visai apsileido?

Džermeika gal visai apsileido? portretas
Kol nebuvo pakliuvęs tas vairuotojas su keliom promilėm tol niekas netikrindavo tų autobusininkų, ir išvis kol neatsitinka nelaimė, tol Džermeika užpakalio nepajufina, tik pakalbėt gražiai prieš kameras gali, o visgi atsakingas..

Auksine zuvele

Auksine zuvele portretas
Kur ziuri mokesciu inspekcija ir darbo inspekcija? Kiek jau galima saipytis is vairuotoju ir keleiviu? Direktorius krauna penkiazekliais i kisene ir niekas nieko nemato. Kur savivaldybe ziuri?

Dirbes

Dirbes portretas
Vairuotojai dirba po 16 val kiekviena diena. Samuilovas tegul nemeluoja, kad nieko nezino apie sia situacija. Atlyginimus moka vokeliuose. Atiduokit autobusu parkui ir bus tvarka visame mieste.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių