Quantcast

Dangės ledas neišlaikė žvejų

Ledas ant Dangės – dar silpnas. Tuo trečiadienį ryte įsitikino iki siūlo galo sušlapę, laimingai išsigelbėję du vyrai.

Buvo kelios minutės po 10 val. ryto, kai ant upės ledo ties Joniškės gatve žvejojęs vyras įsmuko į vandenį.

Atrodo, kad kitas žvejys suskubo jo gelbėti ir pats atsidūrė lediniame vandenyje. Visa tai pamatė netoliese esančios įmonės darbuotojai ir paskubėjo nelaimėliams į pagalbą.

Vienas žvejų turėjo žvejybinius smaigus ir sugebėjo pats išsiropšti iš vandens. Kitas gelbėtas naudojant lentas ir automobilio buksyravimo lyną.

Kai atskubėjo iškviesti gelbėtojai, abu vyrai jau buvo saugūs. Policininkai palydėjo juos medienos įmonės patalpas, kuri jiems darbuotojai padėjo sušilti.

Netrukus atskubėjo ir greitosios medicinos pagalbos medikai, jie išvežė į ligoninę 58 metų vyrą, kitas medikų pagalbos atsisakė.

Kaip pranešė Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos darbuotojai, žvejį išgelbėjo bendrovės „Klaipėdos medienas“ darbuotojai Edita Bulkšienė, Žilvinas Serbenta, Deimantas Kraujutaitis ir Tadas Kvederys. Medikų pagalbos atsisakiusį vyrą namo parvežė Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos operacijų vadovas.

Pasak šios valdybos 1-osios komandos viršininko Valdo Kundroto, ugniagesiai narai skubėjo perspėti kitų žvejų apie pavojingai ploną ledą, bet vyrai net ir po nelaimės neskubėjo į krantą. „Naras, eidamas įspėti žvejų, įlūžo pats, tad teko žvejams parodyti, kaip tokiais atvejais derėtų elgtis,“ – pasakojo V. Kundrotas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Šaunuoliai. Be galo dėkojame kolektyvui. Tokie darbai grįžta bumerangu. ačiū

idomu..

idomu.. portretas
Argi, Danges upej, dar yra zuves? Ka ten dabar galima zvejoti?

kaip zvejai

kaip zvejai portretas
pameta atsarguma?....dabar gal issigando,susiprotes
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių