Quantcast

Bendrovė „Klaipėdos vanduo“: būkite atidūs dėl vandens skaitiklių tikrintojų

  • Teksto dydis:

Pastaruoju metu Klaipėdos spaudoje padaugėjo pranešimų, kai pas gyventojus atvykę sukčiai, neva turintys patikrinti vandens skaitiklius, bando išvilioti pinigus arba kitaip apgauti gyventojus.

Akcinė bendrovė „Klaipėdos vanduo“ informuoja, kad vandens apskaitos prietaisus prižiūri ir keičia tik bendrovės darbuotojai – vandens apskaitos prietaisų šaltkalviai bei kontrolieriai.

Juos lengva atpažinti, nes darbuotojai visada vilki bendrovės logotipu pažymėtą aprangą, taip pat turi darbo pažymėjimus, kuriuose yra darbuotojo nuotrauka, nurodytos pareigos bei bendrovės spaudas.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad įmonės „Klaipėdos vanduo“ darbuotojai už suteiktą paslaugą neima grynųjų pinigų – visos sumos už suteiktas mokamas paslaugas įrašomos į bendrą vandens sąskaitą, kurią vandens vartotojas gauna einamojo mėnesio pabaigoje.

Jei kyla įtarimas, jog atvykęs asmuo nėra bendrovės „Klaipėdos vanduo“ darbuotojas, patariame prieš jį įsileidžiant į gyvenamąsias patalpas paklausti atvykusio asmens vardo, pavardės, išsiaiškinti, kokiu tikslu atvyko, bei paprašyti parodyti darbo pažymėjimą (informuojame, kad įmonė „Klaipėdos vanduo“ neišduoda darbuotojams popierinių darbo pažymėjimų).

Jeigu įsileidote į patalpas, rekomenduojame darbuotojo nepalikti vieno, be priežiūros. Jei kyla įtarimų, kad atvykęs asmuo yra apsimetėlis, galite skambinti į bendrovę „Klaipėdos vanduo“ tel. 220220 (visą parą) ir išsiaiškinti, ar konkrečiu adresu vykdoma vandens apskaitos prietaisų patikra ar keitimas. Taip pat galite kreiptis bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Net neiritu veju lauk.

...

... portretas
o jūs būkite atidūs ir nebandykite išeiginių naktim džiovinti atvirai savo dumblo(sudo). Matot kaip gerai gaudyt pradėjo - pagausim ir jus.:D)

hee

hee portretas
nu gi persirengeliu pilna
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių