Quantcast

Bendrabutyje – policininkai su šunimi: ieškojo kvaišalų

Vienos profesinės uostamiesčio mokyklos bendrabutyje antradienį vakare lankėsi uniformuoti pareigūnai, vienas jų vedėsi tarnybinį šunį. Pareigūnai moksleivių kambariuose ieškojo kvaišalų.

Oficialioje kriminalinių įvykių suvestinėje pranešama, kad pareigūnų patikra Baltijos prospekte esančiame bendrabutyje truko nuo 20 iki 22 val.

Policininkų liudijimu, studentai tokiai patikrai paprastai neprieštarauja.

Porą valandų trukusio reido metu, pareigūnų vadinamo prevencine priemone, viename bendrabučio kambaryje rasta suktinė kanapių ir priemonės šiam kvaišalui rūkyti.

Kam priklausė šie radiniai, policijos atstovai nepranešė, gali būti, kad įtariamasis dar nenustatytas, nors ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis jau pradėtas.

Tikrinamos ne tik švietimo įstaigos, bet ir visos jaunimo susibūrimo vietos.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Andromeda Grauslienė tikino, kad tokios patikros rengiamos tik tada, kai policija gauna mokymo įstaigos vadovų prašymą.

Veikiausiai prašydamas policininkų pagalbos įstaigos vadovas turi duomenų apie galimus narkotinių medžiagų vartojimo ar pardavimo atvejus.

Šiemet švietimo įstaigose arba jų bendrabučiuose buvo surengtos keturios tokios patikros. Be to, Visuomenės sveikatos centro darbuotojai kartu su švietimo įstaigų vadovais vykdė moksleivių testavimą dėl narkotinių medžiagų.

Gali būti, kad šių testų duomenys tapo pagrindu prašyti policijos pagalbos išaiškinant kvaišalų vartotojus ir platintojus.

„Tikrinamos ne tik švietimo įstaigos, bet ir visos jaunimo susibūrimo vietos, policininkai jas puikiausiai žino tiek Klaipėdoje, tiek visoje apskrityje. Dažnai tai yra aikštelės automobiliams prie marių, prie Dangės, parko ir daugelyje kitų vietų“, – kalbėjo A. Grauslienė.

Kinologų apmokyti tarnybiniai šunys yra puikiai apmokyti rasti kvaišalus ir labai greitai parodo, kur jie yra. Todėl policininkams nereikia atlikti kratos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kam tą šuniuką bereikalo tampyti

kam tą šuniuką bereikalo tampyti portretas
turbūt, kad mentams reklamą padaryti, o ypač jų viršininkams, juokingi jūs, bendrabutyje ir taip visi visus pažįsta, visi žino kas kur su kuo ir kaip, be stuko šita apgailėtina organizacija nebūtu atvažiavus

Kada

Kada portretas
Uzdarysite kaune paneriu gatveje 15 taska,gal galetumete ir ten prevencija padaryti!!!!

Bukagalvi

Bukagalvi portretas
Kur legaliai Lietuvoje nusipirko žolės ? !!!! Visai žolė panaikino smegenų likučius ?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių