Quantcast

Bėdos dėl kanapių

Bėdos dėl kanapių pasiveja tada, kai mėgėjai jų parūkyti mažiausiai to tikisi. Šeštadienį taip baudžiamąją atsakomybę užsitraukė du jauni vyrai Klaipėdoje ir Palangoje.

Vėlų vakarą, apie 22.30 val., pakeliui į pajūrį klaipėdiečiai pastebėjo ir socialiniuose tinkluose dalijosi apie neįprastą vaizdą – P. Lideikio gatvėje stovėjo BMW ir keli policijos automobiliai.

Labiausiai pravažiuojančius nustebino, kad pareigūnai turėjo tarnybinį šunį.

Iš kriminalinių įvykių suvestinės aiškėja, kad 21 metų BMW vairuotojas pričiuptas su suktine. Greičiausiai, vaikinas spėjo paslėpti ją automobilyje, bet aitrus tvaikas išdavė, kad mašinoje rūkytos kanapės, todėl teko pasitelkti kanapių ieškoti apmokytą šunį.

Tos pačios dienos pavakare Palangoje, Klaipėdos plente esančio namo bute taip pat dirbo policininkai. Oficialiame pranešime nerašoma, koks buvo kratos tikslas, bet pareigūnai vienoje spintelėje rado maišelį su lankstinukais, kuriuose buvo augalinė medžiaga.

Įtariamaisiais dėl neteisėto narkotinių medžiagų laikymo įvardijami 32 metų vyras ir 39-erių moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gediminas

Gediminas  portretas
Gaudykit pedofilus ir kitą brudą. Didžiausias priešas tai vyrukas su "kasiaku". Kur protas? Juokiasi visa Europa... Man gėda, kad taip nubalsavom.

Genadijus

Genadijus portretas
Nera legalisuota , yra toleruojama tik.

Arūnas

Arūnas  portretas
Kvailystė. Kiek galima rašyti apie tas kanapes. Civilizuotose šalyse jau seniai legalizuota. Kiek girtų žmonių primuša savo vaikus, žmonas, tėvus. O dėmesys skiriamas kanapei. Wow. Kokie didvyriai matai, kad sulaikė. Apgailėtinos naujienos.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių