Quantcast

Avarijos vietoje – keistas vairuotojo elgesys: išlipęs iš mašinos darėsi „selfius“

Sekmadienio rytą Klaipėdoje Mogiliovo gatve važiavęs automobilis atsitrenkė į kitą stovėjusį automobilį. Negana to, eismo įvykį padaręs vairuotojas išlipo iš mašinos ir ėmė telefonu darytis „selfius“. Šia informacija ir nuotraukomis iš įvykio vietos pasidalino feisbuko grupės „Reidas TV“ nariai.

„Mogiliovo gatvėje „Opelis“ pylė į stovintį BMW. Vairuotojas išlipo iš mašinos ir pradėjo pyškinti „selfius”.  Tuo metu pro šalį kitais reikalais važiavo patruliai, ir opelistas-selfistas praėjo bėgti. Tie vytis, tas bėgti, tas bėgti, tie vytis. Pagavo. Alkotesteris parodė tris nulius, tačiau šoferis ligoninėje atsisakė šlapintis į mėgintuvėlį, teigdamas, kad per maža to anga, o jam, pavartojusiam svaiginamųjų kitų medžiagų nei alkoholis, yra sunku. Vairuotojo pažymėjimo jaunuolis, aišku, neturėjo“, – pranešė „Reidas TV“.

„Pirminiais Klaipėdos apskrities VPK Operatyvaus valdymo sk. pareigūnų duomenimis, šiandien apie 8.08 val. gautas pranešimas, kad Klaipėdoje, Mogiliovo g., automobilis „Opel“, kurį vairavo 1991 m gimęs vyras, apgadino stovintį BMW automobilį. Žmonės nenukentėjo. Įvykio aplinkybės tikslinamos“, – informavo Klaipėdos apskrities VPK atstovė spaudai Asta Kažukauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pilietis

pilietis portretas
Gruodzio 23. 16:15 Simonaitytes st. dvi panos 14-16 metu, viena tamsiai raudonais plaukais iki peciu su nuluptais nagais ir auksines splavos telefonu!!! Prasau grazinti, ka pavoget is kuprines. Buvau su 5m. vaiku, ejome is darzelio.

Meskis

Meskis portretas
Morgana registruoja tuos draugelius,pries istatyma pateikiant turi ataskaita pateikti.

Zmones

Zmones portretas
del selfio i liuto narva lenda,o cia - yra kuo stebetis!? Beje,kazkuriu metu kovo 11,Vokietijoje buvo didziule lijundra A9 kelyje. Masinos dauzesi masiskai,iki nebuvo sustabdytas eismas. Tai susikulusiu auto keleiviai,perlipe kelio atitvarus,juokavo ir linksminosi,lyg per svente! Nelietuviskai kazkaip atrode! Nei koliojasi,nei snukius dauzo viens kitam,nei moterys uz plauku tasosi. Keista,zodziu.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių